Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Jimy

[分享討論] IRONMAN MK III BD (玩後感)

如果用沙紙 p2000去刮會唔會連隻金色都刮走埋:51:
Support Jimy CHing.  Wish you play it happily!   I choose to refund anyway.
F-14 發表於 21-2-2010 12:09

so sorry that i buy it again, i should not support HT this time....

now, i dont have HT invoice anymore, hope HT get improved.
無圖, 好多師兄都POST了,
之前驚腰幼退了訂,
睇睇下又唔係太幼, 結果又買返.

BD VER用乾淨頭加胸, 整體 ...
Jimy 發表於 21-2-2010 04:03 AM

師兄,ironman已有現貨買????
聽日要去換, 膊頭塊蓋一開就甩, 應該係膠水 "chee" 得唔好, 同埋有戰紋個mask唔fit "cup" 上去之後側面好大條gap
聽日要去換, 膊頭塊蓋一開就甩, 應該係膠水 "chee" 得唔好, 同埋有戰紋個mask唔fit "cup" 上去之後側面好大 ...
kentoya 發表於 22-2-2010 00:58

我都好大條GAP...不過唔換了....OK喇
聽日要去換, 膊頭塊蓋一開就甩, 應該係膠水 "chee" 得唔好, 同埋有戰紋個mask唔fit "cup" 上去之後側面好大 ...
kentoya 發表於 22-2-2010 00:58

岩岩睇完你個REPLY拎黎試下....本來真係唔FIT, 有條隙....

不過有個方法幾好....你可以試試...

先用兩隻手指按實頭頂兩個位,
之後再按下咀部,
再慢慢左右微調一下,
最後就會很實很貼邊的了.
一開面罩個兩塊鐵片已掉了一片....
第日即去換件....

(is it common QC Problems?_
第日即去換件....

嘉美尤 發表於 22-2-2010 11:57 AM

我都掉了一塊~已換~
我都掉了一塊~已換~
barrybaby 發表於 22-2-2010 01:16 PM

睇來你同我都一樣唔洗做日夜都見你留言
岩岩睇完你個REPLY拎黎試下....本來真係唔FIT, 有條隙....

不過有個方法幾好....你可以試試...

先 ...
Jimy 發表於 22-2-2010 11:23 AM

先thank you, 換咗啦, 好過之前果個, 其實我都知一定會有少少gap, 但之前果個真係好大條
第日即去換件....

嘉美尤 發表於 22-2-2010 11:57 AM

唔係好明邊塊鐵片, thank you
好明顯是想改善上次只色....但係今次是戰損版, 無必要做咁令...
好明顯是想改善上次只色....但係今次是戰損版, 無必要做咁令...
toysfans 發表於 22-2-2010 14:50

隻色真係好大改善...用原裝甲好D....爛甲就會唔太夾
我揀第一盒有兩個面具(入多了)但比店員發現沒修了....感覺蝕了...
下次唔好出聲
PPerry 發表於 26-2-2010 10:09 PM

多一個正~~
可以試下修改~~~~~~~~~:34: