Toysdaily 玩具日報

查看: 5019|回復: 30

[分享討論] 訂了 T-2 洲長 , 真係希望會貨真對版 !!! 五月會出,係真唔係???

希望今次唔好又賴野!!! 對依件 T2 洲長幾大期望 !!!
有沒有大大已經訂了 ???
依...另一牌子都出左唔少....應該無事....唔使用返P1個頭
頭像被屏蔽
冇訂到~ 唔敢訂~ :69:
已訂~~!:34:
回復  locat
請問全數係幾多?
Artoo 發表於 18-2-2010 05:30 PM

千一找幾十 (.....已經加左價.....)唉...
官圖同DISPLAY個版已經有距離....

但當時未發生IRONMAN BD事件....所以仲懷住好天真好傻嘅心態....諗住HT唔會令我地失望嘅...
所以照訂....

可惜....今次事件之後....我對大貨已經冇期望........:45:
佢夠膽就出隻達哥.....到時我選擇唔要或放左佢算數..........
訂左,如無意外四月攞貨:71:
:o 狼人開始已經買現貨了...睇定d 好
訂了!好期待!!:71:
唔訂
T800 is my last HT order at this moment (Quite expensive probably due to the expensive license fee since we only used to buy non-license product from HK toy maker)      ............    but many Medicom items to go :70:
洗唔洗隻隻都要問下

會唔會賴野
HT已經被利欲薰陶...已沈淪

佢心諗,求其出都有班人會買, 駛乜整咁好

好快會變成出孩之佬式玩具
HT已經被利欲薰陶...已沈淪

佢心諗,求其出都有班人會買, 駛乜整咁好

好快會變成出孩之佬式玩具
kingofhero 發表於 18-2-2010 08:57 PM

烤活都話左啦

唔鐘意 咪_買