Toysdaily 玩具日報

查看: 4952|回復: 20

[分享討論] 純粹分享Iron Man BD (Update)

影左幾幅
玩上手又唔覺得太差
enjoy!!!

自然光影既效果

上身真係好似大左同厚左....成個形都係普通版靚d....
heewing 發表於 17-2-2010 11:47 PM

反而我覺得上身厚左比較貼近電影造型

:77: thx for sharing, Nic pic, c hing!:71:

比人打到殘, 仍然氣定神閒 (大大, 勿誤會, 只是講此頭雕表情)
其實會唔會呢隻色仲接近原作?!

只係初版先入會主影響左, 睇返初版傾向祖紅色,暗D,,,
樓主有無開機關全身圖睇睇...THANKS
最緊要玩得開心:45:
thx for sharing, Nic pic, c hing!
比人打到殘, 仍然氣定神閒 (大大, 勿誤會, 只是講此頭 ...
roystoy 發表於 17-2-2010 11:53 PM

今次頭雕唔差,但一定唔夠kojun果隻好(<-----廢話)
其實會唔會呢隻色仲接近原作?!

只係初版先入會主影響左, 睇返初版傾向祖紅色,暗D,,,
Jimy 發表於 18-2-2010 12:22 AM

我個人認為呢隻色係接近電影果隻色,但不適用於bd version
第一幅相的頭同胸甲還可以..但換上第2幅相的花面同爛胸PARTS就好唔掂....花痕上色好差...
面具果將條野真係....換返個無花頭好過
條腰好似太幼
第一幅相的頭同胸甲還可以..但換上第2幅相的花面同爛胸PARTS就好唔掂....花痕上色好差...
MAX 發表於 18-2-2010 12:39 AM

上色真係好弱,唔知係唔係d工人偷懶,花痕上色效果只有官圖的六成..........pathetic....
我想要:time:
我都拎左~比例上絕對冇問題而且可玩性很高!! 如果上色好返d 呢隻係極品來的!!
面具果將條野真係....換返個無花頭好過
條腰好似太幼
pathk 發表於 18-2-2010 12:42 AM

如果HT能整粗條腰配合番上身就完美
我想要
大舊金 發表於 18-2-2010 01:54 AM

聽日快d去&#25886;:79:

我都拎左~比例上絕對冇問題而且可玩性很高!! 如果上色好返d 呢隻係極品來的!!
neweasonlss 發表於 18-2-2010 02:02 AM

除左花痕上色外,其餘我都滿意,新版整體好過舊版(<-----個人意見)
玩過就知
睇完你d相後,我就更加確定要退錢......謝謝你的相!