Toysdaily 玩具日報

山寨版超時空要塞[ASTRO PLAN]動畫登場

山寨版超時空要塞? ASTRO PLAN 動畫登場
http://www.youtube.com/watch?v=SHlRu9oXgJg&feature=related
叉飽
人設, 戰鬥畫面, 動作場面 都極需要改善
機設就算把啦, 製作人都係話老闆要求所迫, 中國動畫真係........
……唉~~~~~~~~~~

係就係抄埋一大碟上枱ga喇~
最少我睇到一條中國玩具動画產業鏈型成~ 中國踏出咗第一步~
香港試都唔敢試,俾人問起賣『Character』同賣Brand有咩分別,好多人都唔識答~  仲以為係一樣
我地真係有資格笑人?
山寨版超時空要塞? ASTRO PLAN 動畫登場
lokia 發表於 17-2-2010 02:51 PM

We... the Chinese beings, are really incapable of making something genuinely brand new?  Copycat of VF, UN Spacy logo, space-warping & alien styles... what else.
係就係抄埋一大碟上枱ga喇~
最少我睇到一條中國玩具動画產業鏈型成~ 中國踏出咗第一步~ ...
Tasuku 發表於 18-2-2010 02:51 AM

香港未試d人已經餓死曬~ 都係炒估好~