Toysdaily 玩具日報

查看: 8007|回復: 10

[分享討論] SHF半年回顧

小弟由2009年9月開始SHFiguarts,
已經玩左SHFiguarts差吾多半年,
所以諗住同大家一齊回顧下^^
由本來1隻shf儲到而家14隻(暫時)
我暫有的SHFiguarts有:
decade,
decade cf,
diend,
kuuga(mighty form),
agito(ground form),
agito(trinity form),
ixa,
龍仔,
momo,
新2號,
drake,
thebee,
sasword & dark kabuto。
我第1隻shf-------decade

第2隻-------decade cf

第3隻--------thebee

第4隻-----------momo

第5隻---------------新2號

第6隻------------------diend

第7隻--------------龍仔

第8隻--------------sasword

第9隻&第10隻------------kuuga(mighty form) & agito(ground form)

第11隻-------------------drake

第12隻-------------------dark kabuto

第13隻--------------------ixa

第14隻--------------------agito(trinity form)

小弟會繼續玩SHFiguarts,請多多支持^^
支持下先 我都是玩左半年左右 但只儲喜歡的~
小弟都係SHF新手...  入坑一個月...

SHF玩動作實在係正

如果玩具太大隻  做飛踢動作   display stand 都未必夠力

出拉打真係fit哂...
繼續保持平衡心態~~~買自己鍾意果啲黎玩就得架啦~~~:73:
支持下3him兄,
我都係玩左半年左右..
宜家得12隻...
:handshake:十卜
大家連唔連盒儲?

唔留盒  d件又易亂

留盒  體積佔位又多左一倍以上...
當然要留盒啦~~~~~~~~~~~~~~~~
大家連唔連盒儲?

唔留盒  d件又易亂

留盒  體積佔位又多左一倍以上...
呂品器 發表於 16-2-2010 11:37 PM

緊係留盒la
睇情況而留,,HG模型實掉盒,,MG實留,,其次睇個盒令唔令,,令既話DISPLAY埋都仲得~
我買第1-3隻系金銀銅。
見頭像。
我覺得埋中意既好過儲1set.