Toysdaily 玩具日報

查看: 4179|回復: 16

[個人收藏] 食完團年,有乜野攪

緊係放好D玩具,黑三一真係正,有一種凄美既感覺,嚟隻三一公佈到有現貨,我一直都期待,主要係有紗布的頭,可以令黑三一有另一種感覺:52:

三一全家福:43:

Figma平沢唯版本,好在公佈得快,講真在FIGMA公佈前一天,我還打算買mobip K-ON,好在個天睇住我:36:

嚟層基本上都係樂隊上既情景,等多幾個月K-ON出完後,個情景會好睇好多:34:

北斗019,隻野叫乜名,真係唔記得,只係知道隻野好型:65:

北斗全家福睇嚟下隻020後,就真係無位再放落去:55:

女皇之刃近衛隊長:58:

女皇之刃全家福:77:

魔法少女小孩版奈葉:35:

魔法少女全家福:75:

嚟隻博麗霊夢真係我咁多Figma中,我最中意既,唔好問點解,我都唔知:34:

唔知有無記錯,嚟隻Phantom好似係figma第一隻冇面見人既女人:36:

好圖 睇黎大大對囡囡好有愛
頭像被屏蔽
每個系列一格, 整齊:71::71:
大大真有米~
屋又大,
又多$買野~
大大個櫃好似仲有好多空位剩, 我家已經人滿, 之前訂左既figma博麗霊夢都冇位放, 過年時要大執位
攪腸沙
C兄的三一全家福重差黑真三一喔:58:
一直好欣賞lz魔炮果層,d pose擺得實在型:handshake:
C兄的三一全家福重差黑真三一喔
formanlin 發表於 6-2-2010 01:44 PM

你講個隻唔知點解毒唔到我,可能唔係改變了顏色,今次隻三一都係有炮和頭不同我先買
你講個隻唔知點解毒唔到我,可能唔係改變了顏色,今次隻三一都係有炮和頭不同我先買
chrischun 發表於 6-2-2010 16:10

呢隻黑版好正呀,條金線加得好
好多呀
:77:
已經對囡囡玩具免疫:angry:就唯獨figma saber lily. e隻係極品
very very much toy