Toysdaily 玩具日報

查看: 5463|回復: 14

[玩具攝影] Hottoys "WATCHMEN"12吋 Comedian開盒心得

來自流冰館 http://blog.yam.com/arrival
全圖文http://blog.yam.com/arrival/article/26736565

“守護者”是部非常奇妙的電影,
進戲院看的時候,同行的朋友睡著;日前自己想回味一下,也在沙發上睡死,
筆者對其有極高的評價,卻也自認道行不夠,無法說出什麼對電影的深刻心得,
不過這樣沉悶卻精采、冷冽卻炫目的作品,真的值得一看,箇中滋味,如人飲水。
而電影中,笑匠這角色雖然戲分不多,卻微妙地貫串整個故事,
儘管他笑得讓人討厭、殘酷的讓人害怕,
但他可說是在所有英雄中,唯一真正看清楚那時代冰冷本質的守護者,
並且用狂妄的笑,來守護自己真實的存在。

頭像被屏蔽
我都覺,好似哨哨地????
但見到他的大脾褲做得好靚。
:71:Great figure!
thx for sharing!  Great pic & report! support!:71::71::71:
小弟都有買,呢隻真係好得!(可能我鍾意套戲啦!情義結!)
另外,老兄你隻公仔「黃色個襟章」係咪崩左忽?
係就拎去換啦!
再者,我係「黃色個襟章」用水印紙,加上「哈哈笑」圖案,成隻即刻唔同晒!
試試!
頭像被屏蔽
如果佢係出青年版既我會買= ="

回復 6# 我愛媽咪

hi i want to make one too, can you explain it in more detail?  Thx
有些頭大身細....:o怪怪地....
I like  watchmen so much  
I bought  SSII
Comedian , I like   Young  face more  
用火槍點煙..if have it  ..I must buy
我就覺得,片中角色打晒靚燈光
一走出螢幕,實物化後就失晒神韻
呢隻係,之前隻絲靈2都係
作品太經典了,我回憶套戲已經夠,唔使買Figure
可能真係打燈問題
量產好像差咗d
頭像被屏蔽
現在只希望Rorschach可以趕緊有消息
HT真是太會拖了