Toysdaily 玩具日報

查看: 6808|回復: 21

[玩具攝影] 今日先入SIC Kabuto ...好貴 近6魚

今日入貴咗百幾蚊

In fact, I think it is almost HK$200 more from the first day when Kabuto was released!!
真係唔明, 尼隻係咩原因, 咁炒得:no:
真係唔明, 尼隻係咩原因, 咁炒得
逆天原罪 發表於 1-2-2010 10:04 AM

Reason : Demand > Supply
我果兩隻上星期五,六入, 平均用左1啡3綠, 都已經算貴, 依家...簡直係瘋狂...
有得玩以經無價啦好彩一早入咗
之前無玩開 SIC , 都這隻想入又炒到飛起.............
之前無玩開 SIC , 都這隻想入又炒到飛起.............
chal 發表於 1-2-2010 10:34 AM

我都係呀=_=
唯有等下先啦...
但睇睇吓..隻normal form kabuto真係好唔得..呢set我覺得個變身器同埋hyper最為吸引
Tai Po 都係500樓下
我就好好彩, 8 舊落下攪掂 2 隻 :43:
我就好好彩, 8 舊落下攪掂 2 隻
毓民MKII 發表於 1-2-2010 11:25 AM

如果唔係吹水!大大請問where買呀,我想訂sic 53呀!!
大大請問where買呀,我想訂sic 53呀!!
xoxokin 發表於 1-2-2010 11:42 AM

x2 咁平以後搵呢個人訂就好 A__A
但睇睇吓..隻normal form kabuto真係好唔得..呢set我覺得個變身器同埋hyper最為吸引
老文 發表於 1-2-2010 10:56 AM

agree..hyper form 正好多
normal form A 字膊
好心就唔好助長炒風啦... ...雖然大家都明白有人賣有人買既道理