Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SIC Kabuto (慶祝頭像修復原成,玩評更新版)

(我已經決定,TD一日未搞好頭像,我就唔出玩評!!!哼!)
講得好.
我已經決定,TD一日未搞好,好似之前 ...
聖鬥士星矢 發表於 29-1-2010 04:19 AM

x3!!!
做乜整唔到頭像??? 係咪 Mac 機唔support? 次次 upload 完都說是 Error....好灰....
絕對同意
唔關MAC機事喇, 我唔係用MAC機都有同樣問題
Great Pic :$
講得好.
我已經決定,TD一日未搞好,好似之前 ...
聖鬥士星矢 發表於 2010-1-29 04:19

the same here x3.....haha
頭像有問題咩? 我整到

不過今次隻kabuto我覺好樣衰, 仲以為你想講4字真言tim
thank you for another Kabuto great photoshoot.:71:

Still thinking should I get this or the 'dark' Kabuto later.:67:
頭像有問題咩? 我整到

不過今次隻kabuto我覺好樣衰, 仲以為你想講4字真言tim
sdmiracle 發表於 29-1-2010 02:24 PM

我都覺呢隻未算最好,不過又未至於要「四字真言」。由官圖公佈開始,我已經覺得normal form 唔得。不過實物尚可接受。Hyper Form 真係好得,搶返唔少分。

本品不及電王系列,但換裝方便,可玩性亦高。仍係推介之選。
好正.....佢就快成為我第一隻SIC......
:43:簡潔的四字...好
回復 24# amaderasu

Act fast....it becomes more and more expensive lar!!
成6舊! 好鬼貴!
yen 價已經好難用黎做指標啦...
日本仔依家賣玩具, 個yen 價全部都有折...有時仲會折上折...
如果香港買家要睇, 都應該用人地日本市埸賣幾錢黎做指標...
官方價係日本已經名存實亡...
香港以前一向都冇理呢樣野, 係呢幾年先學人日本仔...點知到頭來日本仔又唔玩呢套啦...
個background咁正既~ d色真係好襯