Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

just watched your entire collection from page 1, didn't know you also collect Kamen rider and tf-g1
tolete 發表於 28-3-2015 08:42 AM
just watched your entire collection from page 1, didn't know you also collect Kamen rider and tf-g1

Yea,我Rider主要儲SHF同SIC主角第一型態同電單車only,TF只儲MP同復刻G1年代自己鍾意嘅角色........Rider同TF如果儲哂跳樓都唔得dim呀..........:38:
CombattraV 發表於 28-3-2015 01:23 PM
Yea,我Rider主要儲SHF同SIC主角第一型態同電單車only,TF只儲MP同復刻G1年代自己鍾意嘅角色...... ...

V師兄的喜歡系列收藏同我差唔多,不過我冇甘多!
tolete 發表於 28-3-2015 01:25 PM
V師兄的喜歡系列收藏同我差唔多,不過我冇甘多!

大家都係鍾意儲玩具無分多與小嘅,不過真係要停了,無位再買了.......:59:

Last pick of March.....................

First pick of April...............

CombattraV 發表於 1-4-2015 12:07 AM
大家都係鍾意儲玩具無分多與小嘅,不過真係要停了,無位再買了.......

租個貨倉會解決你問題!:he:
宇宙戰士好正{:1_221:}, 我得盒唔可以合體嘅!{:1_229:}
tolete 發表於 1-4-2015 01:38 PM
租個貨倉會解決你問題!

租完未又有籍口再買過.......唉:42:
三木白花子 發表於 1-4-2015 08:29 PM
宇宙戰士好正, 我得盒唔可以合體嘅!

多謝你欣賞呀,估唔咁冷門嘅嘢都有人欣賞.........
我反而好小見ST版wor.......

Second pick of April.......

CombattraV 發表於 2-4-2015 03:53 AM
租完未又有籍口再買過.......唉

冇事既,租3個啦!!:
tolete 發表於 2-4-2015 09:50 PM
冇事既,租3個啦!!:

Wahhhhh, no money laaaaaaa:44:
Third pick of April..............

有錢買都係其次!
最緊要係搵到好物,同咁好質素!
C兄果然係神級!