Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

CombattraV 發表於 16-3-2015 12:33 AM
唔敢當........我一定唔係啦,只不過我記得姐,老師先至係TD合金活字典

甘你係副活字典囉!{:2_250:}

First pick of March.......

Support V bro!!:77:
V 大珍品真多~ :handshake:

多謝Tolete兄支持:64:你有冇入MP-24?呢隻好嘢嚟{:1_220:}值得一入..

Taru兄你珍品重多啦:73:
呢排有冇入咗咩正嘢?我推介MP-24大件夾低食:34:
CombattraV 發表於 23-3-2015 12:42 AM
多謝Tolete兄支持你有冇入MP-24?呢隻好嘢嚟值得一入..

好多師兄話太膠,品質麻麻,我等陣先入,或者再考慮下!{:1_214:}
CombattraV 發表於 23-3-2015 12:46 AM
Taru兄你珍品重多啦
呢排有冇入咗咩正嘢?我推介MP-24大件夾低食

V 大, 我好耐都無入過貨....最近只係入左CYBERFORMULA蘭度架座...不過上油麻麻, 有D 花.....
tolete 發表於 23-3-2015 01:21 PM
好多師兄話太膠,品質麻麻,我等陣先入,或者再考慮下!

咁又係,不過大把貨遲小小買都ok
Taru 發表於 23-3-2015 10:06 PM
V 大, 我好耐都無入過貨....最近只係入左CYBERFORMULA蘭度架座...不過上油麻麻, 有D 花.....

呢個系列我剩係買咗超級雷神.......除非將來佢出OVA版超級雷神同埋鳳呀otnerwise唔會再買......我都有入盒蛋Vol.1-Vol.3,細細隻ok ga。
Second pick of March......................................................................

又入唔少正野呢v兄..............{:1_208:}
ray文 發表於 26-3-2015 12:06 PM
又入唔少正野呢v兄..............

你都一樣啦Ray文兄.......:34:

黃金神衣始動,你嘅聖戰又要開始la.........:73:
[quote]CombattraV 發表於 26-3-2015 08:29 PM
你都一樣啦Ray文兄.......

黃金神衣始動,你

:no:入手唔難.........但真係冇位display喇.........:sad:
ray文 發表於 27-3-2015 10:12 AM
[quote]CombattraV 發表於 26-3-2015 08:29 PM
你都一樣啦Ray文兄.......

Me too........most of my collection have no space to display out....................seem wasting of them...........