Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

早晨呀v兄, 下次有緣見面記得同我say個hi呀...........:65:
昨日成功同成班朋友進行追捕山羊行動呀.....:34:
早呀~ V兄~ :78:
早晨啦~ V 兄:65:

Happy Friday ~ Yeah~{:1_228:}
:D 早晨超合金達人, 你好嗎
早晨呀v兄, 下次有緣見面記得同我say個hi呀...........
昨日成功同成班朋友進行追捕山羊行動呀.....:3 ...
ray文 發表於 11-4-2013 09:51 AM

Sure:71: ......
早晨啦~ V 兄

Happy Friday ~ Yeah~
kahn111222 發表於 12-4-2013 09:56 AM

Thx,Kahn兄,不過小弟呢排唔係咁開心,因為將會換一個唔係太易相處嘅Boss......好擔心而家................
早晨超合金達人, 你好嗎
Herpa500 發表於 12-4-2013 09:58 AM

你好呀Herpa兄.......
Sure ......
CombattraV 發表於 13-4-2013 01:49 PM

:){:1_226:}:){:1_226:}
Thx,Kahn兄,不過小弟呢排唔係咁開心,因為將會換一個唔係太易相處嘅Boss......好擔心而家..... ...
CombattraV 發表於 13-4-2013 01:56 PM

V兄,有些老細會睇人,做爛佬或扮儍得唔得?如果唔得,唯有平常心做回自已算了
V兄,有些老細會睇人,做爛佬或扮儍得唔得?如果唔得,唯有平常心做回自已算了
hehemimi 發表於 14-4-2013 09:54 AM

多謝Hehemimi兄你嘅意見呀, 佢聽日先嚟, 希望無事la.......
早晨呀v兄, 又要工作喇........希望你工作順順利利......:77:
Thx,Kahn兄,不過小弟呢排唔係咁開心,因為將會換一個唔係太易相處嘅Boss......好擔心而家..... ...
CombattraV 發表於 13-4-2013 01:56 PM

早呀,v兄! 咁如果難相處gei boss就除左公事接觸外,其他少接觸為妙:o,等摸屬脾性先再接觸
hehemimi 發表於 14-4-2013 09:54 AM

多謝Hehemimi兄你嘅意見呀,暫時未知真章,要再觀察一輪先知.....
早晨呀v兄, 又要工作喇........希望你工作順順利利......
ray文 發表於 15-4-2013 09:59 AM

Thx really, Ray文兄......
早呀,v兄! 咁如果難相處gei boss就除左公事接觸外,其他少接觸為妙,等摸屬脾性先再接觸
kahn111222 發表於 15-4-2013 10:19 AM

我都係咁唸,多謝Kahn兄嘅寶貴意見呀。