Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

早晨呀, 超合金達人
Herpa500 發表於 28-3-2013 09:38 AM
早晨呀大佬V, 放假前特別開心~
ray文 發表於 28-3-2013 10:00 AM

早晨啦~ V兄~
ready放假心情~
kahn111222 發表於 28-3-2013 10:09 AM

咁多位大佬,復活節快樂呀,又可以hea 四日la.........hahahahaha.

3月最後小入.....................:35:

V兄又入好物,恭喜恭喜:77:
有假放又有巴拉突玩真好:78: 線霧忠:)

有巴拉突的假期真好:78: 開盒映多幾個角度大家體下?
V兄又入好物,恭喜恭喜
wpc 發表於 28-3-2013 08:39 PM

多謝你呀 wpc兄................:64:
有巴拉突的假期真好 開盒映多幾個角度大家體下?
tower 發表於 29-3-2013 02:50 AM

好, no problem, Tower兄你叫到一定侍命必達.......{:1_208:}

福特真係好Q大隻, MB Exia拍埋去即刻變成細路哥:Q

3月流血不止, bonus無哂啦..........:70:

好, no problem, Tower兄你叫到一定侍命必達.......

福特真係好Q大隻, MB Exia拍埋 ...
CombattraV 發表於 29-3-2013 10:40 AM

好利害呀v兄, 又入到咁多正野........唔怪得:70:啦......
我昨日都入咗地隱同mp10b黑文呀.......{:1_206:}
好利害呀v兄, 又入到咁多正野........唔怪得啦......
我昨日都入咗地隱同mp10b黑文呀...... ...
ray文 發表於 2-4-2013 12:40 PM

多謝Ray文兄欣賞呀..........隻地隱我放棄Lu.......呢個series入完三隻魔動王超級型態後我怕怕啦,至放黑文其實我覺幾靚ga但始終黑色對我吸引不大,二嚟始終係我心目中MP01嘅size先係最正,三嚟屋企真係無位,四來係最重要嘅,已經無哂錢再買嘢啦呢個月,
多謝Ray文兄欣賞呀..........隻地隱我放棄Lu.......呢個series入完三隻魔動王超級型態後我怕怕啦,至放 ...
CombattraV 發表於 2-4-2013 01:51 PM

地隱其實本身已諗住唔會入, 但最衰見到頑仔減價, 平出面成魚有多, 仲要日版.....所以最終又再一次失手鳥.......:80:
隻黑文又係玩完fd果隻覺得唔錯, 又冇原色果隻, 所以又衰手痕入埋......不過TF應該唔會點入喇......始終唔敢入呢個深坑.....{:1_206:}
:46:咁都叫小入...你都入咗好多嘢...仲要係大嘢:71:
:D 早晨超合金達人
V兄~ 早晨啦~ :65:

已見CHING出手!:D Exia同福特{:1_221:}
咁都叫小入...你都入咗好多嘢...仲要係大嘢
Herpa500 發表於 3-4-2013 09:29 AM

X2......:47:
早晨啦~ V兄:65:

昨天已玩緊新玩具嗎:77: