Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ambroseya

[玩具報告] 另一種風格的電影版變形金剛∼雷震Bludgeon

由得好正~~~
我果只仲烂尾中~~~~~~~~~
多謝大家欣賞呢!

近排TD server好似唔太穩定,而家先回覆到添~

其實我都估唔到砲管軟膠可以吸到郡氏油性油咁實, 刀鋒插入砲口時, 邊角位會有少少括到, 不過問題不太大, 沒有整塊掉下來, 對我這些愛重塗的人來說, 實在非常驚喜呢!
多謝大家欣賞呢!

近排TD server好似唔太穩定,而家先回覆到添~

當堂唔同曬,犀利啊 YA兄!  兩把刀刃入鞘出鞘都可以耐磨唔甩色嗎?
tsangkin 發表於 20-1-2010 10:22 PM

其實我都估唔到砲管軟膠可以吸到郡氏油性油咁實, 刀鋒插入砲口時, 邊角位會有少少括到, 不過問題不太大, 沒有整塊掉下來, 對我這些愛重塗的人來說, 實在非常驚喜呢!

由得好正~~~
我果只仲烂尾中~~~~~~~~~
mr.elljay 發表於 21-1-2010 02:24 PM

等你既大作啦~
great repaint! combination of military and ancient japanese warrior! marvelous!