Toysdaily 玩具日報

真鐵甲萬能俠 衝擊 z篇

回復  黑色三連敗

2009 Wii機戰Neo
2009 NDS 機戰K

2008 PS2機戰Z

家用機出我諗都是PS系,但不 ...
williamhychan 發表於 27-2-2010 11:04 AM

唉~~~唔知乜原因~~~次世代機只有wii有機戰~~~機戰要做到全機種應該唔難 :42: 下次帝皇應該俾隻真鐵甲取代吧~~~:34:
唉~~~唔知乜原因~~~次世代機只有wii有機戰~~~機戰要做到全機種應該唔難  下次帝皇應該俾隻真鐵甲取 ...
黑色三連敗 發表於 27-2-2010 12:30 AM

我覺得眼鏡廠應該係研製既一隻超強既PS3機戰
之前機戰主力一向係PS2, 而家無可能會唔出PS3既機戰囉
台灣正版出晒啦, 不過要$170一隻碟, total有三隻碟~~~~~~$510.......
我覺得眼鏡廠應該係研製既一隻超強既PS3機戰
之前機戰主力一向係PS2, 而家無可能會唔出PS3既機戰 ...
Devil_Fudou 發表於 2-3-2010 03:05 PM

可能又係擔心銷量問題~~~唯有等下~~~:die: 最好係全機種~~~因為我冇ps3嘛 :p
可能又係擔心銷量問題~~~唯有等下~~~ 最好係全機種~~~因為我冇ps3嘛
黑色三連敗 發表於 4-3-2010 12:37 PM

我覺得大家儲定錢買機都得,PS3始終都要出一次,

次世代出機戰暫時都是Xbox360 的XO & Wii NEO

PS3無理由唔出咁衰仔,新一輯如果依舊PS2咪當慳住錢先
我覺得大家儲定錢買機都得,PS3始終都要出一次,

次世代出機戰暫時都是Xbox360 的XO & Wii NEO

PS3 ...
williamhychan 發表於 4-3-2010 01:49 PM

我希望佢出360~~~唔駛買多部~~~~:p
洲立-真鐵甲萬能俠衝擊!Z 編