Toysdaily 玩具日報

真鐵甲萬能俠 衝擊 z篇

不如大家睇住第二主題曲"守護神-the guadian"的live version先啦, 係我最愛的神之樂隊JAM Project主唱..... ...
Quentin 發表於 10-2-2010 04:48 PM

好想買下碟聽 :73:
好想買下碟聽
黑色三連敗 發表於 11-2-2010 12:08 PM

大大, 多謝你欣賞呢, 另外, 我pm左你呢~~~~~~~~
好聽∼{:3_127:}
大大, 多謝你欣賞呢, 另外, 我pm左你呢~~~~~~~~
Quentin 發表於 11-2-2010 12:21 PM

thx ~~~ :)
thx ~~~
黑色三連敗 發表於 12-2-2010 12:32 PM

客氣客氣, 我又PM左你呢, 我真煩, 哈哈~~~!!

同你見到我個簽名就知, 我係JAM Project Fans喇, 呵呵~~~!!
客氣客氣, 我又PM左你呢, 我真煩, 哈哈~~~!!

同你見到我個簽名就知, 我係JAM Project Fans喇, 呵呵~ ...
Quentin 發表於 12-2-2010 02:08 PM

唔煩 ~~~ 唔煩 ~~~ 大大知唔知邊樹有機戰OG動畫 cd賣 ~~~ :? thx :64:
唔煩 ~~~ 唔煩 ~~~ 大大知唔知邊樹有機戰OG動畫 cd賣 ~~~  thx
黑色三連敗 發表於 18-2-2010 05:00 PM

都係信和地庫.....你想要咩歌? 我應該都齊的.......你pm話我知啦~~~~~
都係信和地庫.....你想要咩歌? 我應該都齊的.......你pm話我知啦~~~~~
Quentin 發表於 19-2-2010 10:26 AM

ok~~~謝謝 :73:
ok~~~謝謝
黑色三連敗 發表於 19-2-2010 10:52 AM

sent了email比你, 收到無??
sent了email比你, 收到無??
Quentin 發表於 19-2-2010 11:45 AM

收到啦 ~~~ 好感動呀 :$ 熱血緊 ~~~ :73: 謝謝 :64:
break out黎緊~~~~~
break out黎緊~~~~~
Quentin 發表於 19-2-2010 12:46 PM

謝謝啊 ~~~ :handshake: 剛剛個email又有問題 ~~~ 遲d先入過去 :)
回復 27# 黑色三連敗

真鐵甲萬能俠 衝擊 z篇我一集都未睇過,但兩個月內買動畫特攝CD買到窮

咁o岩買Jam Project精選CD裡面有OP song :34:

Jam Project~~Seventh Explosion (Best Collection VII)

Jam Project ~~Rescue Fire 2nd OP CD Single

機械人動畫大鑑系列(還有下卷未入)

回復  黑色三連敗

真鐵甲萬能俠 衝擊 z篇我一集都未睇過,但兩個月內買動畫特攝CD買到窮

咁o岩買Ja ...
williamhychan 發表於 24-2-2010 12:54 AM

咿, 大大, 睇黎你都係舊動慢歌同JAM的愛好者喎.........JAM"江湖傳聞"今年黎香港開10週年Live, 如果有興趣, 到時一齊睇吖........

除左守護神, godest都好正~~~~~
回復  黑色三連敗

咁o岩買Ja ...
williamhychan 發表於 24-2-2010 12:54 AM

您~~~好勁呀 :no: 我呢d貧民只可以望住流口水 ~~~ :63: