Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 你相信這是美版嗎??~HA 路障~

bee同佢都想買,一直覺得HA好中伏,又驚吾好玩,睇多幾個報告有點心動
bee同佢都想買,一直覺得HA好中伏,又驚吾好玩,睇多幾個報告有點心動
仲未入佢。有鋪對比癮嘅我,心思思想將佢同BT Grimlock或者Wheeljack一齊擺埋影番輯相,睇下幾年前同幾年後處理同一款車型嘅設計會有幾大區別?
又想將佢同Prowl大戰一番,實行嚟個黑白警車大作戰∼ 想起就過癮 :p

這可不算鬼祟,因為如果實戰時這樣子跟送死我想是沒有多大的分別...

warxv 發表於 18-1-2010 10:42 PM

笑死我了!XD
very good
mame169:
變形方式稍欠新意.

Garycharm:
主要是造功好,玩來說我覺得都是大黃蜂好玩D.
但睇樣呢隻幾超班的.TF來說...

AK-47,春田花花,gekigoke:
THX!!

Grimlock:
我都等緊Mudflap!

dragoncorner:
THX!
叫我意外的是造功方面,黑色處理得好夠光但又唔太膠,車門白又夠白,印花都算清,整體雕刻都算利,完全高於一貫TF的水準.

skinnycamel:
應該好多百貨公司都有了,我已經是比較遲先入手的了...

阿洛:
HA系列我都覺得幾好玩,而天火文更絕對入得過!

superhin:
HA=MUMAN ALLIANCE,有人有車TF MOVIE2電影版新出的系列.

玩具:
這傢伙應該好多百貨公司都有了吧.
呢隻講玩稍不如大黃蜂,不過講樣高一班.最少車形係!!
電影要考慮下天火文呢.

Jazzblues:
講玩HA是唔錯的,多個人又多些機關係幾好玩的.不過就是貴了一點.

tsangkin:
咁你快D入手了,我等睇你的比較,應該好精彩呢!
最後結論樓主覺得bee好玩d?
如果係入左bee先再入埋警車
thx for ur report. I almost overlook this one!
我果隻改埋對腳tim !將大腿與盤骨連接的零件凸出的地方cut走,令該零件可增加擺動度,咁就可以挺起胸膛企直,擺post都容易好多! (不過都係阿bee高D....)另加小改sideswipe!

樓主既報告十分詳細!
我好很想佢快D出柯搭人呀......
一定係連埋個白人軍佬!
好正的report! :71:
睇完有想去買的衝動! (被毒了..) :67:
回復 21# warxv

謝謝資料
I went to MK  ..want to buy it  yesterday  but all sold out
Jazzblues:
講玩我仍然是喜歡BEE多一D.
但入手後建議你小改一下條腰,好簡單鬆左D縲絲之後左右腳對調就可以了,咁機械人時會好睇好多,到變形時就多一個條腰轉180度的動作.留意D位是剛剛好的,要就一就可以,但絕對唔洗任何批批削削的.

dvid,JTOYZ:
外觀真係唔錯的一款,值得考慮呢.

kenji:
又係辦法WOW!
不過我個隻在上次工程時出了點小問題,現在折唔開了...

Karaku:
...柯搭人,會唔會好大架呢?

gekigoke:
咁快??我留意下先.
:75:  我見吾到,我見吾到....
平靚正玩具:71: