Toysdaily 玩具日報

查看: 9187|回復: 15

[詢問] 用唔到icons表情

關閉 [複製鏈接]
如題,指向表情icons,只出現一行空白~~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
你用ie幾?
windows xp sp2 舊式果隻~~~
oh thanks Dick~~~"
我諗係ie問題喇,
用Firefox可以用到icons~~
:o:o
same problem here ~~~ what should I do???
update ie8 就可以用到 表情 ... or 轉用 firefox... :58:
update ie8 就可以用到 表情 ... or 轉用 firefox...
Vince 發表於 16-1-2010 01:44 PM

點先可以update 去ie8 ~~~ 我係電腦白痴來的 ~~~ 謝謝 ><
去 microsoft 到 download 就可以了.
http://www.microsoft.com/hk/windows/chinese/internet-explorer/
去 microsoft 到 download 就可以了.
Vince 發表於 16-1-2010 04:48 PM

都係一樣~~~~
同一部機我尋日有得用 icon, 今日就好似上面咁變左空白
已經係 ie 8
又因乜解救呢? thx
回復 10# 阿天
咁神 ??? 我又未試過 wor ... 咁我都唔知點叫 programmer check ga wor ... 會唔會因為 loading 慢, 所以出現 間歇性 load 唔到 ja ... 你試下係 唔同時間 會唔會有 唔同 結果 ... thx
回復  阿天
咁神 ??? 我又未試過 wor ... 咁我都唔知點叫 programmer check ga wor ... 會唔會因為 loadi ...
Vince 發表於 19-1-2010 10:36 AM

應該唔係load得慢,之前load唔到都會有一大個白色格(雖空白但仍click到表情個code出來),但現在只有一個細的白色格

我都係由尋日開始突然用唔到
回復  阿天
咁神 ??? 我又未試過 wor ... 咁我都唔知點叫 programmer check ga wor ... 會唔會因為 loadi ...
Vince 發表於 19-1-2010 10:36 AM

我用唔同電腦上TD都用唔到 icon
個格空白
係咪而家變左唔support ie8?
定係個 javascript 有錯唔support呢?
ie8 應該 ok ga wor ... 因為我都係 ie8
:44::55::43:
ie8 應該 ok ga wor ... 因為我都係 ie8
Vince 發表於 20-1-2010 11:58 AM

之前開番頭幾日都用到, 近呢幾日就唔得lu
真係唔知點解...