Toysdaily 玩具日報

2010 年已到, 你最期待的玩具係 ?

ROBOT 魂

魔神英雄傳 2
- 超合金魂- 飛影

- Hot Toys 1/6 Terminator 2 T-800

- WAVE 1/100 Monster MK II

:43:
原帖由 bob2007 於 2-1-2010 07:03 PM 發表
我比較沒有特意要什麼,老合金,GX,EX,反正看心情。:34: :34: :34: :34:

Agree x10
ES 六神, 黃金, 天威, 超獸
08年我o地有天威、有六神、有大武士、有柔王丸、有太空保衛者

09年初,呢個時候仲精彩,我好期待幾隻已公佈的東東有:慕斯必達MP鋼鎖大贊卡變型金剛Movie 2
,去到四月左右,又期待隻Big-O真萬能俠

今年就好似冇乜特別期待,計劃入手的倒有幾隻:
隻又大又貴 o既EX-真三一

合膠魂隻三一、

08年公佈、講o左成年幾都未o黎料o既泰坦 3

HT 戰損 Ironman...

以上幾隻,買就實買,不過相信都唔會有太多驚喜。

感覺較特別o既,就有隻飛影(雖然我唔識佢,見佢好似好好玩),不過要睇實物。
希望隻飛影可以生生性性。

至於有大大提過隻金毛獅王
我已經唔敢再期待........:49:

.

我就期待d玩具唔好被炒價... :80::80::80:
o合金魂我買會出.....................................最強機械
原帖由 歪勾 於 3-1-2010 12:58 PM 發表
我就期待d玩具唔好被炒價... :80::80::80:

x2
舊年冇買過合金魂, 十分期待飛影:73:

另外必買sic kabuto:71:
我希望ht 出一隻完美無瑕o既12"~!:love:
左右要對稱!可以擺一世都唔壞o既~!!:shy:
咁一定可以打低哂所有對手!Barbie都要收皮!!!:)
暫時所知既:

armor plus 宇宙騎士
gx39天威勇士再版
我要sic 甲鬥王同埋鋼鬥王呀~~:D
SHF 拉打出平成所有拉打
,仲有DBZ系列:79: