Toysdaily 玩具日報

查看: 14487|回復: 58

2010 年已到, 你最期待的玩具係 ?

大家期待 D 咩玩具? 其實想睇下大家有咩想買, 睇下自己O岩唔O岩 :p

我而家期待好多樣野,
MEDICOM
DX RAH  555 (希望應募加速, 可能性唔大)   
DX RAH 劍
BM W
BM 新O個隻 ULTIMATE 古加 (可能性唔大)
RAH 龍珠越多角色越好 (可能性係 : 唔知)
RAH DX RIDER 新LINE (可能性係 : 唔知)

超合金魂
飛影
金毛獅王 (可能性係 : 唔知)
15機合體 (可能性係 : 唔知)

扭蛋
DG 龍珠
DG 聖鬥士星矢 (可能性係 : 唔知)

聖衣神話
神聖衣紫龍同一輝, 舊青銅星矢,
哈迪C, 魔玲, 黃金12宮VER.2 (可能性係 : 唔知)

SHF 拉打出平成所有拉打

ROBOT 魂
出靚少少高達 00 RAISER, 神高達, WING 系列, SEED DESTINY 系列, GP 02, GP03, 殺帝利, 好多好多
魔神英雄傳所有咁多集, 所有主要機體 !!!
魔動王所有主要機體 !!!

SABER FIGURE, 好多如果有大大有圖比我選擇下就好

老變 MP 系列出頭領同史達 (可能性唔大)

好多好多, 唔知大家有咩心水呢 ? 如果有圖就更好, 雖然好難 .....
只愛拉打:43: :71:
唔計必儲的神話同飛雲魂系,仲有冇訂的真三一EX,

暫時期待合金魂的飛影同泰坦3

仲有二月的mg紅迷、DX合金的VF 27、ES的超獸&getter同天威!
mg紅迷+1
可以拉弓既高達真係型到震!:71:
呂布玄武裝
仲有q版梓喵!
(唔知我好想買但唔知實物如何既體育服版萌香....:79: :79: )

ROBOT 魂
GP 01fb:34:
超合金魂
金毛獅王
15機合體
部份都同樓主一樣,

DX RAH  555 (希望應募爆發, 因為加速我有了∼:34: )   
DX RAH 劍 (希望是BM出∼)
BM W

無咩可能的超合金魂:15機合體

神聖衣紫龍同一輝, 舊青銅五子∼

我比較沒有特意要什麼,老合金,GX,EX,反正看心情。:34: :34: :34: :34:
同09年一樣, sic出黎所以鬼同龍騎..
鬼都實現左一半~~但只係................:79:
呀!睇返原來要圖架...近排放圖唔穩定...試下喇:

<--仲有呢隻~

難得出表萌香,唔係太差我都甘心俾錢架喇.....:63: :63:

雖然好中意飛影系列,但相信價錢唔平,對我黎講實在入手意慾會少d…
還是期待es隻超獸吧
SHF 拿迪斯,立巴,比達,皇牌精英軍團,杜利安,薩波,菲利四個形態以及KIVA全部RIDER
只獨愛神話 only ~
VF Hi-Metal Macross 7 VF-19改,
聖衣神話系列,
其他高達,Macross 等出得靚的玩具。
武裝神姬  白/黑  XX神
反逆之魯魯修既機體
陽子&卡蓮PVC
其他雜項:78: