Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

暗夜騎士~DX BATMAN~

sticky Bomb Gun個兩個握位已壤,第一個、鬆左,第二個有條直角形既條膠己斷!!
因為第一個被我大力廿塞入隻Batman手度而鬆而第二個因為變形期間整斷。甘有冇得換把槍,如可以要帶D咩?

原帖由 andrewtam 於 31-12-2009 02:31 PM 發表
ticky Bomb Gun個兩個握位已壤,第一個、鬆左,第二個有條直角形既條膠己斷!!
因為第一個被我大力廿塞入隻Batman手度而鬆而第二個因為變形期間整斷。甘有冇得換把槍,如可以要帶D咩?

帶单同壞件囉! C hing...
原帖由 riderfun 於 31-12-2009 02:35 PM 發表

帶单同壞件囉! C hing...

thx
:71: 樓主好勇敢, D pose好形
好詳細的介紹....
同意此兩句 "在電影中為了BATMAN所以出現了JOKER,在現實中為了JOKER我才入手了BATMAN!!"......

我無打算入Batman ,但如入也是如大大的感覺...是為了Joker 以入 Batman
:43: Thanks and nice photo
<<只有DX Joker的人兄可會毒親了
danny_chan,ilovetoys,viewview,andrewtam,Lcw:
THANK YOU!!

MAX:
現在有新功能下次試試.

Gretzky99:
影相佬都要搵D好角度表現出來的.
說明書的問題,我認為有YOUTUBE是一件事,佢應該做得好係另一件事帕.
蝙蝠射燈正是我想要的.

whkvictor:
其實有時睇下相就好了,有些東西不一定要在手上的.

andrewtam:
HT東西都幾幼細,有時玩起來要輕手D.

douglaschan,Borbor:
玩具買來點都要玩下的,如果不動就有更多更好的選擇了.

Garycharm:
在這邊回覆也好.
我對於呢D膠衫一開始就沒有什麼要求的,因為點講都是時間問題,不過是幾日同幾年的分別.要說我希望可以有人出一隻布同膠混合的BATMAN,技術上應該可行的,只是設計上要花點心思學一學BANDAI.
對於人樣我沒太大興趣,因為一見佢個樣我都仍然係想起美式殺人狂之中的佢.

影武者:
唔係JOKER我想我唔會入手這傢伙呢.

go-go:
呵呵,不過看了其他人的POST可能又即時解毒了.