Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 遲來的開盒報告-變形金剛電影2柯柏文 天火日版boxset

原帖由 redfish 於 2-1-2010 04:33 PM 發表

香港行貨要1月第二WEEK先派得, 到時周圍都會有

thx ~~ 即係11號左右開始? 而家唔使煩住

回覆 45# 的文章

咁HA Barricade幾時有?:64:
頭像被屏蔽
原帖由 redfish 於 2-1-2010 16:29 發表

如果街係賣6XX, 當然有分別, 之前6XX得隻柯柏文或天火, 現在有齊兩件

之前響街買文哥都係$3xx, 天火好似仲平, 加埋咪6xx.  而家買boxset都6xx, 咁就真搵你買囉.  一陣唔覺意d舊貨出返黎, 分開買都無咁貴.
原帖由 bad-aries 於 2-1-2010 06:59 PM 發表

之前響街買文哥都係$3xx, 天火好似仲平, 加埋咪6xx.  而家買boxset都6xx, 咁就真搵你買囉.  一陣唔覺意d舊貨出返黎, 分開買都無咁貴.

不過BOXSET 個天火REPAINT 之後靚好多, 舊O個隻天火D色真係唔掂, 送都唔要, 如果唔係一早買左
原帖由 bad-aries 於 2-1-2010 18:59 發表

我正等緊隻天火舊貨大割引...用黎拆上色靚唔靚影響不大~:he:

仲有好似真係未試過單一隻 柯柏文 或 天火 賣$6XX播~
原帖由 人仔貓 於 3-1-2010 02:30 AM 發表

我正等緊隻天火舊貨大割引...用黎拆上色靚唔靚影響不大~:he:

仲有好似真係未試過單一隻 柯柏文 或 天火 賣$6XX播~

年中電影上映時街價試過高至6XX, 亦真係有人去買.

其實大大們如果覺得貴, 可以買過氣的舊貨, 只係上色差D, 和柯柏文無砲.
可否PM邊到入手and價錢? Thanks.......
原帖由 redfish 於 3-1-2010 10:43 發表
年中電影上映時街價試過高至6XX, 亦真係有人去買.
其實大大們如果覺得貴, 可以買過氣的舊貨, 只係上色差D, 和柯柏文無砲.

...咁我真係寡聞左...或者呢D上天價會唔會仲難遇過下海價?...
原帖由 bad-aries 於 2010-1-1 03:28 PM 發表

講真, 佢跌唔破4xx, 都真係唔好入住.  都忍到而家唔入, 都唔怕再等.:38:

柯柏文.......?!:34:
我由於第一集,等到依家啦!
依家咁樣.................
呢set,我都諗住等佢跌先入手...:p
頭像被屏蔽
原帖由 Karaku 於 4-1-2010 07:17 發表

柯柏文.......?!:34:
我由於第一集,等到依家啦!
依家咁樣.................
呢set,我都諗住等佢跌先入手...:p

movie1 刀版文, 當年跌到$1xx, 仲要送隻arcee比你, 死未.  :57:
原帖由 bad-aries 於 2010-1-4 10:51 AM 發表

movie1 刀版文, 當年跌到$1xx, 仲要送隻arcee比你, 死未.  :57:

Movie1玩具造型,唔苻合我既要求麻...:p
頭像被屏蔽
原帖由 Karaku 於 4-1-2010 12:13 發表

Movie1玩具造型,唔苻合我既要求麻...:p

哩個只係以往既一D推測, 過往表現不反映將來表現.
入手, 7xx 灣仔~
唔知 MK 有冇
大大,睇完你个report,我决定买了,又比你毒亲