Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 遲來的開盒報告-變形金剛電影2柯柏文 天火日版boxset

雖然已經唔玩transformers~~~而家自己好似得番隻MP01同一隻n隻前買落可以同戰鬥派+埋變基地o既大恐龍~~~不過好少見車大出post~~~十卜下先~~~:p
好正咁喎! 隻天火睇落後生左....
好毒的boxset, 睇佢個勢都似會過$1000
聖誕節抽中老闆的大利事, 應該都要獻出了
原帖由 bulkhead 於 31-12-2009 12:44 PM 發表
好正咁喎! 隻天火睇落後生左....
好毒的boxset, 睇佢個勢都似會過$1000
聖誕節抽中老闆的大利事, 應該都要獻出了

TOYSRUS價唔過1000的
想請教1下, 閣下影相所用那塊「黑色反光面」版。
喺邊度可以買?:65:
PLEASE PM HOW MUCH?
頭像被屏蔽
越睇越靚啊!電鍍效果果然夠正!
想問下大家見街度出左未呢 ? 真係好想買, 八舊幾水就OK
廣州出左 ^@) -^%)
原帖由 基拉陳 於 1-1-2010 02:55 PM 發表
廣州出左 ^@) -^%)

咁平? 香港賣呢個價就好啦
頭像被屏蔽
原帖由 布歐 於 1-1-2010 15:05 發表

咁平? 香港賣呢個價就好啦

講真, 佢跌唔破4xx, 都真係唔好入住.  都忍到而家唔入, 都唔怕再等.:38:
原帖由 bad-aries 於 1-1-2010 03:28 PM 發表

講真, 佢跌唔破4xx, 都真係唔好入住.  都忍到而家唔入, 都唔怕再等.:38:

boxset 會咁平架咩? 好似難少少, 除非好多好多貨要賤賣,

一隻電鍍文都起碼四舊半, 隻天火REPAINT左靚好多, 實唔會平過之前
頭像被屏蔽
原帖由 布歐 於 1-1-2010 15:57 發表

boxset 會咁平架咩? 好似難少少, 除非好多好多貨要賤賣,

一隻電鍍文都起碼四舊半, 隻天火REPAINT左靚好多, 實唔會平過之前

哩D都係根據MOVIE1個價所估計.  響MOVIE3就出既時候, 相信MOVIE2既貨會出返晒黎清.  仲有, 如果佢賣6XX, 咁同佢一出, 我響街買, 有幾大分別?
原帖由 bad-aries 於 2-1-2010 03:23 PM 發表

哩D都係根據MOVIE1個價所估計.  響MOVIE3就出既時候, 相信MOVIE2既貨會出返晒黎清.  仲有, 如果佢賣6XX, 咁同佢一出, 我響街買, 有幾大分別?

如果街係賣6XX, 當然有分別, 之前6XX得隻柯柏文或天火, 現在有齊兩件
唔理幾錢, 究竟見街未呢?
原帖由 布歐 於 2-1-2010 04:32 PM 發表
唔理幾錢, 究竟見街未呢?

香港行貨要1月第二WEEK先派得, 到時周圍都會有