Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

紅渡覺醒!! 惡魔們的帝王!! 魔牙。帝皇形態

所以就係我人生第一隻 sic :shy:
入得好!

BTW, 係咪KIVA本身唔太受歡迎? SIC出完主角之後就唔出其他, 連主角最強形態都要出限定...唔計DECADE(因為俾其他RIDERS搶晒鏡), KIVA係SIC出得最少嘅平成RIDER...DARK KIVA, IXA, GARURU果D應該無希望LU...

原帖由 xoxokin 於 28-12-2009 03:38 PM 發表

o甘又唔一定的,就好像2009魂會場限定的未契約桃麼麼,
你覺得佢好有人氣咩:78: :78: ,
如果有人氣就唔會由65魚插到30幾魚啦:blame: :blame:  

65魚~~~:@
30幾魚:@ :@
6千幾同3千幾~~要咁貴咩..?:@ :@ :@
原帖由 Douglas.M.Saint 於 27-12-2009 11:39 PM 發表
總括而言, 這只帝皇形態是一件有買貴, 冇買錯的極品!  可以肯定成為 D.M.S. 2009 10 大 Best Buy 之中佔一席位!

係呀德哥, 我都買咗 ; 真係無買錯, 只有買貴 , 成八條魚呢 ...... :he:
:46: 我用相來回應tak哥

我就覺得安滕比起前幾年果陣求其左
重新設計過,大體感覺係好左好多
但你睇下劍,響鬼,電王系列,雕刻同GIMMICKS都好用心
而KIVA就好似交行貨咁,四肢盔甲太過簡潔,紋路簡單得唔似SIC
把劍比例又是十分奇怪,不知是要忠於原著還是怎樣,比我感覺就唔似係武器
除左頭雕,斗篷外真係唔算令我滿意

只希望KABUTO系列會更上一層樓
:71: :71:
原帖由 GTO 於 29-12-2009 12:17 AM 發表
入得好!

BTW, 係咪KIVA本身唔太受歡迎? SIC出完主角之後就唔出其他, 連主角最強形態都要出限定...唔計DECADE(因為俾其他RIDERS搶晒鏡), KIVA係SIC出得最少嘅平成RIDER...DARK KIVA, IXA, GARURU果D應該無希 ...

I guess IXA (Rising) can be seen cause we can see the look in SIC Hero Saga!  :)

原帖由 edmund 於 29-12-2009 05:18 AM 發表
我就覺得安滕比起前幾年果陣求其左
重新設計過,大體感覺係好左好多
但你睇下劍,響鬼,電王系列,雕刻同GIMMICKS都好用心
而KIVA就好似交行貨咁,四肢盔甲太過簡潔,紋路簡單得唔似SIC
把劍比例又是十分奇怪,不知是要 ...

Just my opinion, this KIVA Emperor Form can give me surprise caseut he details are no doubt that good.  For Kabuto........... I'm afraid both of us will feel disappointed for its color sample.............

The body looks no change at all......... :70:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 29-12-2009 11:49 AM 發表

I guess IXA (Rising) can be seen cause we can see the look in SIC Hero Saga!  :)

Just my opinion, this KIVA Emperor Form can give me surprise caseut he details are no doubt that good.  For  ...
不過出現得係saga裡即係多數唔會正常咁出:o
果然係極品 S.I.C. :^
:56: 訂果陣係幾多..... 而家炒到咁貴
原帖由 龍珠迷 於 29-12-2009 01:20 PM 發表

6魚左右
原帖由 龍珠迷 於 29-12-2009 01:20 PM 發表
訂價5魚半有找
原帖由 Douglas.M.Saint 於 27-12-2009 11:39 PM 發表
有買貴, 冇買錯

我鍾意呢句
有時真係千金難買心頭好
難得買到一件自己玩得好開心o既玩具
呢點絕對係無價o既 :71:
頭像被屏蔽
:71: