Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
回复我的人真是痴线,不回复还没有那么火大,回复了真想骂粗话!
prosheng 發表於 25-2-2010 12:18 PM

咁你要在facebook上丙佢la...
你回應左未?
咁佢都得....鬼唔知去完便便要"文"咩....佢唔回好過啦,前世未比人插夠
fruitswai9 發表於 25-2-2010 10:05 AM

good point.
咁你要在facebook上丙佢la...
你回應左未?
skyline34 發表於 25-2-2010 12:25 PM

facebook post了...
這不是解決方法而是掩飾的方法

ht 是不是不知什麼叫解決?
viewview 發表於 25-2-2010 12:24

無心解決....睇黎呢隻DX...都唔放得耐喇....
:31:
真是不可以在容忍,请大家看看HT给予我出油的回复.
prosheng 發表於 25-2-2010 02:56 AM

笑左,,,,,,,,,,,,,HT的人真係,,,,,,

不如係FACEBOOK再問番ht,如果他們 buy左 架車OR 一層樓,
點知比晒錢後,架車 OR 層樓,不停出油,
那他們會什麼辦!!!!!!!:53:
笑左,,,,,,,,,,,,,HT的人真係,,,,,,

不如係FACEBOOK再問番ht,如果他們 buy左 架車OR 一層樓,
點 ...
barrybaby 發表於 26-2-2010 01:31 PM

金句: {請用紙巾抺去油漬當滲出時,問題應可解決。}
金句: {請用紙巾抺去油漬當滲出時,問題應可解決。}
skyline34 發表於 26-2-2010 01:39 PM

唔好話車同樓..
只是問他們,如果他們 用 千幾蚊,買左張人造皮沙發,......
搬回家後第2日,
的皮就甩掉,
仲不停出油,,,,,,,

傢私店回覆-,:43:
1.應該不是物料問題,坐的時候小心一點,只能用2邊屁股慢慢坐下.就ok
2.有關漏油解決方法,請用紙巾抺去油漬當滲出時,問題應可解決。 不便之處,敬請原諒! 謝謝你對我們的支持

睇下佢地嘈唔嘈,,,,,XZYKY:53:
少少意見, 其實噴一層光油,再噴返消光,做個coating 上去,  得唔得呢?    (未經試驗ga)
少少意見, 其實噴一層光油,再噴返消光,做個coating 上去,  得唔得呢?    (未經試驗ga)
gekigoke 發表於 26-2-2010 02:00 PM

一定唔得....
batman 本身用緊彈性物料....
一般既模型油只係適合上喺冇彈性既野到.....
如果噴喺batman 到, 一來一定上唔實, 二來會愈甩愈多...
一定唔得....
batman 本身用緊彈性物料....
一般既模型油只係適合上喺冇彈性既野到.....
如 ...
ilovetoys 發表於 26-2-2010 02:31 PM

ching你果隻點呢,有冇比ht返廠整呀
ching你果隻點呢,有冇比ht返廠整呀
Lcw 發表於 26-2-2010 03:01 PM

呀~~~
初3 嗰日攞左返HT 比佢地睇啦..
佢地又肯即埸換返比我喎....
touch wood宜家乜事都冇呀∼
呀~~~
touch wood宜家乜 ...
ilovetoys 發表於 26-2-2010 03:27 PM

恭喜哂,連油都冇出咁好,咁係換咸菜包果d定開盒新嘅換比你呢
gekigoke 發表於 26-2-2010 02:00 PM

千祈唔好呀...
用郡仕油會甩返出黎....用雙星油上軟膠..情況仲衰..會成日都黐立立..好似乾唔透咁架....
呀~~~
touch wood宜家乜 ...
ilovetoys 發表於 26-2-2010 03:27 PM

you are lucky
恭喜哂,連油都冇出咁好,咁係換咸菜包果d定開盒新嘅換比你呢
Lcw 發表於 26-2-2010 03:35 PM

換返d用咸菜包果d 呀