Toysdaily 玩具日報

查看: 12550|回復: 8

[figma] Fireball Drossel 大小姐同你一齊過聖誕~! 限定版之開盒報告~~

:43:
:43: 首先預祝大家, MERRY X'MAS~~~~~

其實呢位大小姐早兩日已經係我屋企, 奈何天氣太凍, 地板太硬, 工作太累, 風水唔好.....等等...
所以搞到今日先有時間同佢忍忍爽, 作作文....

真係估唔到今次FIGMA既限定版可以咁易入手... 有錢就得, 訂都唔使訂....:71:
估都唔使估, 大大隻字"5880YEN", 始終都係限定, 覺得岩就好出手啦~~~:34:

買FIGMA送DVD.... 呢隻DVD內有13集+TV TRAILER+ MAKING OF DVD, 其實都係收藏用, 要睇的話UTUBE齊曬...
而且今時今日, DVD既質素已經滿足唔到我.....

DVD外盒有塊透明膠, 大小姐親身示範FIGMA的可能性....

來個CLOSEUP...

打開DVD, 一隻碟, 一本說明書, 仲有兩張廣告...

毒典一張, 欲練神功, 必先.......:58:

另一面, 係DISNEY DVD既廣告

仲有IRON MAN既動畫版....
話時話, 你今日睇左IRON MAN2 既預告未??? 正到爆呀~~~ >>>HERE<<<

好啦好啦, 拖左咁耐戲... 到主角出場....

好! 大小姐準備變身~~

變身~! 聖誕女郎滑雪裝?!?!?!

DISNEY既LANDMARK!

CODE GEASS 既LANDMARK! 腳上ROLLER! 佢都有XDDD

BUSTTTTTER~~~~~ KICCCCCCCCCCCCCCCCK~~~~~~~~~~~~

背面..... 有個大書包....

長棍唔岩有短打!!! 兩支CONCERT用螢光棒!

扮可愛....

學神就梗係要跌下先得嫁啦.....

可動性就無原版大小姐咁勁, 始終滑雪裝太大份, 頂住曬

最型都係背面...

條車軑都有牌子嫁...

最後來個分身大法!!!

總結來說, 這是一隻FANS向的限定物, 鐘意既就自然會比錢, 唔鐘意既買都無謂,
可動性一般, 裝備一眼睇曬, 上色麻麻地, 新部件係"痴"死, 輕裝不能, 而且價錢仲一D都唔平~~~~~

對佢無乜愛既, 睇完呢度就當買左吧啦~~~
頭像被屏蔽
今晚出去都見到有; 個價都接受既; 諗緊buy or not
仲有隻笨大超合膠fireball,你到時會唔會買埋&#21526;?
thanks for the review!! :71:
有儲開大小姐但呢隻個樣.....:70:
頭像被屏蔽
:71:
如果個眼罩係透明紅會更好~
宜家好似將個爸爸當成眼罩.....:he:
原帖由 密斯威爾 於 24-12-2009 01:04 PM 發表
如果個眼罩係透明紅會更好~
宜家好似將個爸爸當成眼罩.....:he:

係, 呢點我都講漏左, 仲要除唔到...
不過"限定"2字始終都係有D吸引力....
好彩未看過佢:34: ,毒我唔到!:77: 毒我唔到!:77:
好正o既介紹

俾十個  :71:  你

我都買o左  :35: