Toysdaily 玩具日報

MY聖衣神話計畫,唔該各位大佬幫幫手

小弟今年由澳洲途徑日本回港。系東京停留6日,甘梗系會去秋葉原朝聖買聖鬥士!!!但系之前聽人講話系日本買神話比香港仲貴,不過D限定版又易搵D。

我想知以下幾隻神話系香港難唔難買到。(梗系個價要靚仔,呵呵呵)唔知“雨罩船”D貨齊唔齊??

魂網限定版原色天馬神聖衣 (金色果隻)
香港魂展原色雙子半身胸像 (金毛果隻)
仙女神聖衣
LC天馬
LC輝火
神鬥士巨人 (唔記得果名啦):50:

唔該各位大佬啦!!小弟在此謝過!!!!:77: :77:  Merry Xmas!!!
If you find it popular in yahoo, there should be plenty of stocks in the street
金神天馬: 近2000蚊
原色雙子胸像: 200蚊樓下
神仙女: 36x左右
lc天馬: 200樓下都見過, 200頭應該好多地方都搵到
輝火: 450樓下
杜魯: 500左右
頭像被屏蔽
邊間舖D貨齊D啊? 唔同好似尋寶甘?? 唔該指點下。 系澳洲做嘢,唔系成日回港,唔熟行情
except 天馬神聖衣OCE version

HK mostly cheaper than Japan la.

行2個商場夠了..inspt and 笑萬...最後去船
唔該曬!!!隻原色神天馬系日本巢巢先!!!其他返來搞掂:77: :77: :77:
其實隻oce 都唔會差太多...

回覆 7# 的文章

原色神天馬 日本見過¥13500-¥19000左右
講真, 日本既野9成幾香港都有, 當中既9成幾都貴過香港, 我去日本都冇乜點入貨
一件半件, 但 So far 真係好少玩具係香港冇
反而d雜d既野, 如文具, 手巾仔, 呢d就香港未必有