Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

愛與夢的戰士~飛翼人~

我都知到你實入嘎了∼∼∼
睇你圖片靚過實物好多∼你究竟執過幾多啊?:58:
我第一日買唔到, 眼見個價炒得離譜, 決定罷買...
呵呵, 不過見到 WARXV 大大的相, 個心即刻舒服哂...
呢隻可動寶竇, 其實真係幾靚, 我幾欣賞佢半透明個胸甲,
雖然要換四肢來變身, 不過煩卻掉甲的可能 (有時玩SIC 係惡夢),
總結, 我會俾85 分, WARXV ,你呢??
已經被好多大大放相毒緊…本身又喜歡桂正和…zetman我幾喜歡既…
下一彈係巴歐?:Q 無命了~
blueblue:
入手時留意下,D上色有D好有D差的.

花心夾蘿蔔,Mikehk@:
THANK YOU!

紫月葵,as10111230:
I's我都喜歡,之後zetman真係節奏慢左d了,睇得有d悶.
zetman暴走我又覺得有可能wow,而且我覺得佢可能仲完全體之外仲有一個進化形態.
如果有玩具一樣有興趣.

161:
國內沒有嗎?太冷門無人入?

Gackt:
ZETMAN我覺得節奏有D慢.
呢隻玩具用來解解多年怨念還不錯.

cybster:
哈哈哈,廿多年前的故事我都唔記得好多啦.

KK:
我就喜歡基本形態多D,其實仲有個TV版的裝甲形態,可惜今次沒有推出.

elljay兄:
執得地方唔多,用左4個鐘多D啦,哈哈哈.

火味兒:
我只比到75分左右,價是一個問題,4700YEN係幾貴的.上色,夾口的不足是另一問題.

罪兄:
桂正和我都喜歡的,不過I's之後真係無乜吸引的.
下一單好巴歐也好吸引呀!
雖然我係嗰個年代,又有睇漫周, 不過Wingman唔多係我杯茶~~ 隱約記得進入異次元時D人會倒轉
話時話warxv兄有冇睇Zetman ?
但換得多好鬼鬆。。。好驚中:49: