Toysdaily 玩具日報

而家D父母個個都貪錢,狗眼看人低,唔怪得咁多女仔嫁唔出啦

關閉 [複製鏈接]
從俾女昆 / 屈 請食飯到依家俾外母鬧...樓主似付樂此不疲:66:
可以考慮學下日本仔,抄之餘都改良下麻:36:
原帖由 巴武藏 於 14-12-2009 10:14 AM 發表
從俾女昆 / 屈 請食飯到依家俾外母鬧...樓主似付樂此不疲:66:
可以考慮學下日本仔,抄之餘都改良下麻:36:

之前話響mk俾比點左去cwb果個係佢咩...?
怪唔知咁親切啦,一睇就令我想笑....
:x :x

:67: 其實我反而想問
如果呢件事係真既,樓主你會唔會因此而同你女友分手呢
仲有冇搵你女友呢
原帖由 基拉 於 14-12-2009 10:38 AM 發表
:67: 其實我反而想問
如果呢件事係真既,樓主你會唔會因此而同你女友分手呢
仲有冇搵你女友呢

都已經當面「x  左 佢 老 母」咯,冇可能仲有下文卦:x
原帖由 路人丙 於 14-12-2009 10:32 AM 發表 之前話響mk俾比點左去cwb果個係佢咩...?怪唔知咁親切啦,一睇就令我想笑....:x :x
如果 兩單野都係堅既
MK事件 樓主一鋪俾人食曬成份糧:58:
原帖由 路人丙 於 14-12-2009 10:41 AM 發表

都已經當面「x  左 佢 老 母」咯,冇可能仲有下文卦:x

:67: 話唔定會去當面道歉呢,你等下先啦
原帖由 基拉 於 14-12-2009 10:42 AM 發表 :67: 話唔定會去當面道歉呢,你等下先啦
等下修改版咁話呀:36:
原帖由 路人丙 於 14-12-2009 10:32 AM 發表

之前話響mk俾比點左去cwb果個係佢咩...?
怪唔知咁親切啦,一睇就令我想笑....
:x :x
原來這個是第二集來的嗎,第一集做乜唔爆粗:(
:x:x:x
強帖留名...

除此之外... 真係無咩好講...

呵呵呵...

小櫻上
如果呢編嘢真係老作或者抄人哋既......我反而好有興趣想知呢位施主作/抄文動機何在??:?

係因為佢太悶......平日無乜人理佢, 所以想有人重視或者正視吓佢??:shiny:

定係佢覺得可以玩到呢度既版友氹氹轉會好開心?..........:cool:
原帖由 Called_Wind 於 14-12-2009 12:57 PM 發表
如果呢編嘢真係老作或者抄人哋既......我反而好有興趣想知呢位施主作/抄文動機何在??:?
係因為佢太悶......平日無乜人理佢, 所以想有人重視或者正視吓佢??:shiny:
定係佢覺得可以玩到呢度既 ...

依家d人一見到鬧女人就會好happy:p
仲有鬧政府鬧大陸更加義不容辭,唔使諗堅定流,
一味好似d街邊阿叔咁x左先算~~

原帖由 路人丙 於 14-12-2009 02:03 PM 發表

依家d人一見到鬧女人就會好happy:p
仲有鬧政府鬧大陸更加義不容辭,唔使諗堅定流,
一味好似d街邊阿叔咁x左先算~~

謝過丙丙解話, 似乎小弟真係同香港有D脫節:cool:
既然咁鍾意鬧女........出家做和尚好了:!反正施主就算有女都唔見得會幸福:DD

話說回來, 其實話做人父母既好現實.......... 小弟真係覺得無可厚非:( 如果我有個女, 我都會希望佢搵個佢鍾意又至少養得佢起既男仔~ 做男人既, 自己條件唔夠好就要諗辦法改進一吓~ 唔好怨人:*

肚餓想食嘢, 但去到MARKET又要嫌人哋D嘢貴.......咁真係講唔通:30:少少個人意見~ 不喜勿插:64:
篇野都幾好笑 ..  唔理真定假,  
若日後你地個女真係同你地講 話佢同一個 27歲 & 月入 8000 左右既人一齊,
你地又會有咩反應 ???
唔知真定假,但我覺得我都會反唇相譏不過一定唔會侮辱自己女友塊野鑲金吧?!不竟我一定比佢老媽清楚佢個女既現況吧:p
走就必然的,拖就一定照拍,自多以後唔見佢老媽,如果女方不可接受自然分手收場,如接受到仲可以激死佢老媽!