Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

年度最愛SHF~魔童叔叔~

唉......睇完後都系入啦∼∼∼∼

果幾張圈圈背景好有FEEL,
頭像被屏蔽
原帖由 mr.elljay 於 12-12-2009 02:07 AM 發表
唉......睇完後都系入啦∼∼∼∼

果幾張圈圈背景好有FEEL,

我都忍唔住 , 昨晚入了 , 如果身長再高 d 會更好....,真係好玩 !!:D
活動能力高係好好玩
其實有樣不滿,就是沒有送架,不像jojo超像可動和出口式一樣... ...
要自備... ...
真係好正, 無介紹錯!!!:71:
聶風:
我都等緊比達一家人.

ambroseya:
斯路!?你的選擇都幾特別.

Borbor,stephen727,fatcheong,x-maniacs:
thank you!

p_lam0730:
你的選擇大路d,我都想要肥布歐.

eric,SHOCKER:
實物就好d,可能物料唔同反光都唔同,打燈之後好明顯.

ed1978hk:
睇多兩隻先知.

wpy0411:
可動來說呢隻真係唔錯,只是價錢有點...
布洛尼又是好熱門的選擇.

罪兄:
玩具當然是推陳出新的好,唔怕佢出得更好,只怕佢出來出去都係咁死樣.
限定的問題唔係上一世的錯,主要是今世積下來的孽,大家買玩具越買越挑,人地賣得越來越少限定都是無奈之下的一步,難怪你認為佢明知有人好多買都唔去量產??

taken:
其他配件放係悟飯都好wow!我會喜歡這安排.

玩具:
我想佢出左少年版的悟空先.

elljay兄:
呢隻都入得過啦,而且唔太貴.
個背景我都喜歡,好似佢出魔貫光殺炮時周圍的氣勁.

夜星閃:
再高d同系列其他角色就更唔夾了,現在已經高了一個頭.

影武者:
活動能力系列中未算最好,不過龍珠玩具來說就是一流的了.

toysbear:
正是!呢d角色成日都飛來飛去,更加要個架啦.

Kimutaku:
這當然是好東西啦,下個月仲有超西悟空!
頭像被屏蔽
唔知各位大大 ,有無邊款 stand 推介比魔童用咁呢....?唔該 !!
頭像被屏蔽
原帖由 夜星閃 於 15-12-2009 05:55 PM 發表
唔知各位大大 ,有無邊款 stand 推介比魔童用咁呢....?唔該 !!

[借圖 ] 下圖呢款stand  係咪[ 魂 ....]??