Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

巴斯光年一飛沖天!!

頭像被屏蔽
woody變左入侵者:DD
原帖由 warxv 於 30-11-2009 05:31 PM 發表
又再HASBRO可能之後有更好OR更怪的版本,可以考慮觀望一下先,返正反斗城有好大的一堆貨.

今批TOY STORY好似不是HASBRO出的吧?
今次Ultimate版好似幾吸引, 不過價錢唔平
http://www.youtube.com/watch?v=rAJkxRQsL8s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=0AMvxujixtc
PS.今次香港玩具代理是ASIA GOAL

:handshake: 佢今次成個系列都好正…
聽講個包裝一拆就爛…搏你買多盒收藏…
有無d咁既事?:angry:
D-E-V-I-L,八口八口:
吓!咁慘??不過一定是喜劇收場的,ANDY最後唔會掉的.

K987000,MSW55:
THANK YOU!

巧錦仁:
反斗城及各大百貨公司有售.反斗城就有特價(平幾十).

忠實拉打迷:
......

kaiyu:
我以前都有舊版,其實都好好,就係對翼短左D,今次好多了.

leerold:
可能有TV版啦,對小朋友來說TV版的殺傷力是很大的.

boy1420:
肯定係啦,我是第一個.

F-14:
呢隻可動都係一般,如果交比TAKARA就好了.

J-21:
THANK YOU!!等一陣食中午飯時睇下先.

wingun0:
如果有人送隻胡迪比我,我都會好開心的.
巴斯今次都有好多版本,不過細隻都唔平.

redfish:
係WOW,不是HASBRO的,怪不得啦.
唔知之後有沒有改版呢,最好有D加強可動的,超能腰帶版之類就更好.

罪兄:
個盒又無問題WOW,我個都仲好好地.係D紙軟D,不過都OK啦.
我細個果時,都有樓主隻巴斯(舊版...):55:
我仲好後悔買tim..................
[ 貴 ]
原帖由 warxv 於 30-11-2009 05:47 PM 發表

比小朋友搖控可能好D.
而且無相對的搖控胡迪:34:

您又講得好啱喎~~~~:he: 咁一於買遙控先~~~~:p
无睇HJ时讲得禁正卟~但讲野同着灯功能真系好过瘾,都可以扮下道具了,

照你这样看来你会不会考虑埋胡迪?

另,你应该影多两张架飞船嘛,我谂放在飞船内display先系最正~:love: