Toysdaily 玩具日報

Dragonball 龍珠改01,02 DG +new 圖 at page 4

:50::77:
原帖由 hobby_fighter33 於 22-12-2009 10:32 PM 發表
?ib_____DU8sqXZV8
http://f20.yahoofs.com/hkblog/MWd4PamaHxXrRu1r6GgOrKxIGFWzyDw-_83/blog/ap_200912221023 ...

圖中係實物圖我就買佢幾套!
再睇新圖悟空真係好激突
但魔童頭頂個兩條........加上D牙好似有D尖 ? ! @ @
DG 咁正, 會唔僧出星矢呢?
原帖由 S20081997 於 20-12-2009 12:17 AM 發表
2010年3月DG Dragonball 改01
?ib_____DQ3Nn7gcn
http://f20.yahoofs.com/hkblog/MWd4PamaHxXrRu1r6GgOrKxIGFW ...

咁睇又好似唔係高過HG 好多咁BOR, 咁放埋一齊都應該OK
如果唔係佢出人造人13真係無用啦.. 唔可以MATCH 返之前D 人造人...
原帖由 老文 於 23-12-2009 11:51 AM 發表
一part可以有幾多個version..就咁睇會出透明頭髮同實色頭髮:50:

DGドラゴンボール改01  
全5種 <<<<<<<<< 應該冇透明頭髮同實色頭髮
:61: 死啦~ 真係好正, 走唔到

回覆 54# 的文章

跟HG20後篇 的超賽悟空相比

相信是好很多了。

超賽特蘭克斯的頭髮如果是"實物"那就好了:38: