Toysdaily 玩具日報

Dragonball 龍珠改01,02 DG +new 圖 at page 4

size大過HG喎,仲以為KEEP返一樣=O=
頭像被屏蔽

回覆 30# 的文章

要是有像 HG Z2 超賽悟空的髮型"尖"度就好:ar:

Z2、Z10、佛利沙特別篇...

Z2 超賽悟空

DG系...希望別讓我們失望!:$
唔同HG 一樣SIZE 有D 失望。。
咁即係HG 真正告一段落了。。
第一PART 應該好靚既, 但出出下就唔知了。。
第一SET 全SET 買應該無問題∼∼
差唔多質素
原帖由 ~點數卡~ 於 4-12-2009 09:55 PM 發表
要是有像 HG Z2 超賽悟空的髮型"尖"度就好:ar:

Z2、Z10、佛利沙特別篇...

Z2 超賽悟空

...
why yours gokou's face so dirty ?? :(
DG睇落真係幾正喎...隻隻都鍾意呀...:handshake:
要入一套...:shiny:
我都係覺得入一套冇問題, 但我覺得所謂 Digital Grade 係一個吸引人買既朵而已
睇番佢同 HG 比較既野, 其實學早前大大所講, HG Part 2 都有咁既質素
只不過成本高d, 後期偷工減料, 呢家話就話 DG, 其實我唔信係有咩新科技lor~
:handshake:

回覆 36# 的文章

我沒有自行加工過:34:

當初購入時...就是這麼的"髒":(

在照片的呈現上~可能相機也有關係吧

把悟空拍醜了:64:
原帖由 ~點數卡~ 於 5-12-2009 04:24 PM 發表
我沒有自行加工過:34:

當初購入時...就是這麼的"髒":(

在照片的呈現上~可能相機也有關係吧

把悟空拍醜了:64:
:50: coz of mine havent this .....................
原帖由 movie_arms 於 4-12-2009 09:07 AM 發表
咁又真係喎, 睇番 HG Part 2 既悟空, 皮膚既質感, 條褲既漸變色, 衫既邊, 頭髮既角既處理, 其實都真係好高質素~ 後期 HG 完全係兩個世界既質素~ (雖然都唔係話好差)
無錯!
2010年3月DG Dragonball 改01

:73: part 2 new chara
Part 2都好正, 終於有新角色:$
真係好正...期待中...:handshake:
右邊個三格係嚟緊新產品...最頂係HG23...下面兩格係咩呀...:?