Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

(遲大到的報告) 北斗之拳健次. 郎來了~~~(修羅之國VER.)

遲大到的報告????!!!!

完全都見吾到................:79:

我真係遲大到呀, 係邊樹有呀..........:79: :79:
今日在SINO CENTRE,只有一樓一處有售,價錢是"實發形"
,因自己嫌價錢貴,所以未買!:35:
原帖由 zodiacneo 於 29-11-2009 01:07 AM 發表
Already out there?! Will buy for the same reason you mentioned. Head with goggles looks much cooler. Eyes just as terrible as they were in the previous versions.

X 2...:o   That's why I haven't bought any Revoltech 北斗 before.:31:
明明係第一水報告:76:
如果銀魂都出figure就可以玩I am Shock!啦:34:
原帖由 buzz 於 29-11-2009 03:11 AM 發表
今日在SINO CENTRE,只有一樓一處有售,價錢是"實發形"
,因自己嫌價錢貴,所以未買!:35:

現在差不多九算, 新出的算合理了~~
原帖由 Kingsley 於 29-11-2009 10:54 AM 發表
明明係第一水報告:76:
如果銀魂都出figure就可以玩I am Shock!啦:34:

因為好遲先買北斗黎玩~~
呢個價ok ! 如果行 1碌發 咁上下
原帖由 耀揚 於 29-11-2009 11:04 AM 發表
呢個價ok ! 如果行 1碌發 咁上下

如果還有貨, 想買多一次展示多一個型態~~
原帖由 cliffordchan107 於 29-11-2009 01:37 AM 發表
再特別一提,
兩個頭,
戴咗眼鏡似金城武,
無戴鏡就似馬國明,
不妨睇真D~~
:x:x:x
原帖由 K動戰士渣古 於 29-11-2009 04:44 PM 發表
:x:x:x

結論, 戴好過唔戴~~:34:
等大貨....而家呢個唔係我理想價~
原帖由 zeroeo 於 29-11-2009 05:54 PM 發表
等大貨....而家呢個唔係我理想價~

十二月差不多了,
但因為我一隻健次郎都無,
同VER. 1個炒價比,
呢隻已算抵玩, 仲抵過上隻~~
原帖由 cliffordchan107 於 29-11-2009 05:56 PM 發表

十二月差不多了,
但因為我一隻健次郎都無,
同VER. 1個炒價比,
呢隻已算抵玩, 仲抵過上隻~~

我都係一隻都無,自ver1無買對成個系列都無興趣~
呢隻係個頭係唔知點解好似有d 7(原作個7年後翻出已經係咁)
正式講呢隻應該係7年後版(同岩岩7年後出比係多左唔知邊個果隻單手手套同岩岩上修島果個護目鏡)
如果d色岩既...咁我要搵決戰版了
原帖由 zeroeo 於 29-11-2009 06:08 PM 發表

我都係一隻都無,自ver1無買對成個系列都無興趣~
呢隻係個頭係唔知點解好似有d 7(原作個7年後翻出已經係咁)
正式講呢隻應該係7年後版(同岩岩7年後出比係多左唔知邊個果隻單手手套同岩岩上修島果個護目鏡)
如果d色 ...

故事當然係拳王時代好,
但造型我較喜修羅時代,
以前的健次郎有太多李小龍和史太龍影子,
後期的他先有多少少個人風格.

不過總括黎講, 呢個北斗系列無乜邊個面相做得好,
唯一唔見眼會好些少~~
武論尊=史村翔, 真的嗎:50: