Toysdaily 玩具日報

查看: 11137|回復: 19

Australia - 悉尼及墨爾本

My second post here and hope all brothers like them all!  :77: :77: :77: :77: :77:

四月尾才去過探親,基本上只要好天,甚麼景觀都是美景:71:

我家姐住Sydney,但近日氣溫都成40度:80:

星期一才降回20度左右

原帖由 williamhychan 於 24-11-2009 09:52 AM 發表
四月尾才去過探親,基本上只要好天,甚麼景觀都是美景:71:

我家姐住Sydney,但近日氣溫都成40度:80:

星期一才降回20度左右

我家姐都係悉尼~~~成日叫我過去探佢~~~一諗起夏天d熱風~~~真係 :no: 讀書個幾年就話冇得避,而家唔好攪我~~~~:p

記得臨走個年係channel10睇新聞,有部警車熱到著火~~~~:he:
Only 32-35 around when I'm there.............. :(
原帖由 Douglas.M.Saint 於 24-11-2009 02:20 PM 發表
Only 32-35 around when I'm there.............. :(

my friend~~~you're lucky :p any photos of blonde hair girls? :he:
great ocean road果然是好天時好看點,雖然我當年是下大雨的情況下去也是另一種風味...

德哥, welcome back,你的"女友"在哪了
幾時返來香港?
希望你可以識到位澳洲女朋友啦~:p
好地方!
:help: 我都想去玩~~
Welcome 德哥 :71:
:) 支持德爸........:)
:79: 恨死隔離
:67: 德哥,d景好靚,但係唔可以齋post d景架
:p 你有冇同澳妞合照呀
原帖由 基拉 於 25-11-2009 11:05 AM 發表
:67: 德哥,d景好靚,但係唔可以齋post d景架
:p 你有冇同澳妞合照呀

我驚係三寶之一:he:

澳洲三寶: 烏蠅/ 肥婆 /醉酒佬

原帖由 williamhychan 於 25-11-2009 12:01 發表

情況是不是...
被醉酒佬一嚇,攬著旁邊的肥婆, 然後大大隻烏蠅飛進口中...:p
原帖由 williamhychan 於 25-11-2009 12:01 PM 發表

The most terrible thing is the flies!!!!!!!!!!!!!!!! :70: :70: :70:

OT:  A lot of beauties with big bXXXX can be easily seen in the street............... :shy: