Toysdaily 玩具日報

失手.......於神話

原文章由 mystephen 於 23-1-2007 02:10 AM 發表
仲日今日見到沙加有貨........$@*).係唔係再版ga?
但盒底係簡體字label wor.........買唔買得過呀?.........請各位大大俾d意見:?

請問係邊度見到?
大陸版如果 @)) 就抵買
原文章由 mystephen 於 23-1-2007 02:10 AM 發表
仲日今日見到沙加有貨........$@*).係唔係再版ga?
但盒底係簡體字label wor.........買唔買得過呀?.........請各位大大俾d意見:?

我都買左個大6版卡妙#)):cool:
原文章由 porcelain 於 23-1-2007 12:34 PM 發表

我都買左個大6版卡妙#)):cool:

小弟都係近排先 save 返 12 宮, 所以水瓶同獅子都係買左大陸版都係 @*) 一隻.. 想知樓上的大大們係邊度見到處女既大陸版?
原文章由 guy_spider 於 23-1-2007 01:34 PM 發表

小弟都係近排先 save 返 12 宮, 所以水瓶同獅子都係買左大陸版都係 @*) 一隻.. 想知樓上的大大們係邊度見到處女既大陸版?

@*)?
請問係邊度買:?
:love:黃埔果間幾好ga .........d sales
原文章由 guy_spider 於 23-1-2007 10:28 AM 發表

請問係邊度見到?

我yesterday係灣仔見到沙加行賣 around ^%(................................:?:?:?
我都想儲......
.......姐姐仔呀
原文章由 boboo 於 23-1-2007 11:04 PM 發表

@*)?
請問係邊度買:?

如果係水瓶 同 獅子 大陸版既話宜家已經冇呢個價 lu.. 上個月尾到今個月頭就有 @*) 呢個價~
處女尋日見到最平都要 #!*, 不過我都係買左, 因為都唔知 @*) 係邊度..冇計~~~

現在.. 5 子差一輝, 12 宮差 山羊...期待呢個月尾既山羊再版~:!
我就五子齊哂...三巨頭....十二黃金

宜家欠最終一輝

神鬥士and海鬥士都想儲,不過地方問題...放棄儲一套

哈哈,但我忍不住,買咗雙頭龍
原文章由 guy_spider 於 24-1-2007 12:15 PM 發表

如果係水瓶 同 獅子 大陸版既話宜家已經冇呢個價 lu.. 上個月尾到今個月頭就有 @*) 呢個價~
處女尋日見到最平都要 #!*, 不過我都係買左, 因為都唔知 @*) 係邊度..冇計~~~

現在.. 5 子差一輝, 12 宮差 山羊 ...

出深水埗睇睇,$@*)都唔使
原文章由 玩具宅人 於 24-1-2007 05:34 PM 發表

出深水埗睇睇,$@*)都唔使

27號會有行貨再版~
呢2日真係好出血呀.........買左2隻再板既12宮.........1隻係水平.........另1隻就貴啦....係山羊.....都唔知點解咁快就抄都咁貴.....有無人知呢?:*
但因為自己想快d儲完12宮......所以見到有就快d想買.....唔想再等啦 !!!!!!!!!
嚴重出血

有第3隻啦:DD
奇趣有靓姐姐咩?
黃埔果間有:shy: