Toysdaily 玩具日報

查看: 13335|回復: 46

失手.......於神話

今日自己終於買了第一隻神話..............之前諗緊儲邊set. (12宮 or 海王篇).......其實2 set 都好靚......而海王篇果d人仔身形好似新d同靚d........但最後都係儲12宮:).........而且由自己既星座開始儲.....哈哈

p.s. 奇趣天地d姐姐都幾靚wor........:shy:
原文章由 mystephen 於 22-1-2007 01:37 AM 發表
今日自己終於買了第一隻神話..............之前諗緊儲邊set. (12宮 or 海王篇).......其實2 set 都好靚......而海王篇果d人仔身形好似新d同靚d........但最後都係儲12宮:).........而且由自己既星座開始儲.....哈 ...

如果我仲未買神話的話,我會先由海鬥士開始儲,因為黃金有一半以上係唔多靚。希望佢會出過新version,

也只少看一下新的半身像正唔正先,才考慮入唔入返黃金。
原文章由 mystephen 於 22-1-2007 01:37 AM 發表
今日自己終於買了第一隻神話..............之前諗緊儲邊set. (12宮 or 海王篇).......其實2 set 都好靚......而海王篇果d人仔身形好似新d同靚d........但最後都係儲12宮:).........而且由自己既星座開始儲.....哈 ...

朋友~
我同你都係一樣今年先開始儲神話
又係十二宮  又係先入自己0既星座:DD
至今係第三隻
其中一隻係趁奇趣85折個趁入的:^
的確d姐姐仔:shy:

[ 本文章最後由 boboo 於 22-1-2007 01:56 AM 編輯 ]
奇趣wor!?:)

等我又去睇睇先...:)
原文章由 john 於 22-1-2007 03:54 AM 發表
奇趣wor!?:)

等我又去睇睇先...:)

mk果間定邊間?:shy:
我幾年前儲左五子,跟住潛左水,
12月的時候入左12宮....好快就買埋其他,
依家差少少就齊,真係一個毒海
儲左幾年... 真係好漫長:DD:!
pretty sure u will end up collecting them all!
少弟好耐之前買左隻終極冰河~~ 之後見射手再版又買左.. 諗住青銅, 黃金各買一隻黎玩下, 點知見到終極紫龍好靚, 個時紫龍已經開始貴, 不過個 fd 平讓俾我, 我就買左, 個時已經諗住 save 5 子, 咁阿瞬同星矢我梗係好快買埋, 但係好快又聽到獅子, 水瓶再版既消息, 結果: 宜家 12 宮都只係差兩隻未買~~ 流血不止~~~~~

請問神話"奇趣" 宜家咩價位?

[ 本文章最後由 guy_spider 於 22-1-2007 09:46 AM 編輯 ]
我只買左水瓶,見雙子出得好靚又想買,不過好貴......
依家想儲終極五小強,不過bandai出換頭呢招我又覺得好多手尾要比錢......:die:
我都係呢2個月至開始儲,初初買天秤後都想忍下手,但後尾入埋雙頭頭就忍唔住lu~上個月尾入埋水瓶,跟住上個禮拜5又入埋天蠍,噢~不能自拔:no:
海皇篇確係值得一儲:):love:
原文章由 自由之翼 於 22-1-2007 09:52 AM 發表
我只買左水瓶,見雙子出得好靚又想買,不過好貴......
依家想儲終極五小強,不過bandai出換頭呢招我又覺得好多手尾要比錢......:die:

其實終極五少強個頭已經好靚, 唔使換都得啦 :love:

我初初整係諗住儲終極五少強+三巨頭同幾隻自己中意又出得靚既黃金, 頭7隻黃金個樣太樣衰原本係原全無考慮過會買的, 點知而家有新頭又想儲返 :no:
我尋日終於入埋魔鬼魚, 而家等海龍....
仲有排儲哩~~:)