Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Aryan

完工!!!! 響鬼愛車凱火!!!

:handshake: :handshake:
好有心機!!一定要支持下!!
咁就算改左啦?
成架黑魔車,連十字型徽章都無改,仲要隻藍色又唔啱,我極其量以為係黑魔4人眾藍色果部車咋.隻藍色改深d啦,仲有seat位都改少少就合格啦.依家只可以稱為搵架車頂替,唔可以稱為改造囉,希望咁講無hurt親你啦,講事實同比意見你啫,再唔係你去皆旺2樓睇下改sic果間店你就晞架啦.
鬼靚車正
:love: :handshake: :D :help:
原帖由 宮澤熹一 於 17-11-2009 11:50 PM 發表
咁就算改左啦?
成架黑魔車,連十字型徽章都無改,仲要隻藍色又唔啱,我極其量以為係黑魔4人眾藍色果部車咋.隻藍色改深d啦,仲有seat位都改少少就合格啦.依家只可以稱為搵架車頂替,唔可以稱為改造囉,希望咁講無hur ...

我諗你post相好d,因為我同佢都係美國 :(
一個字..勁:67:
改裝得不錯啊,感覺同響鬼配合得唔錯,多謝分享,期待你更多的作品!
一個字,型!!! :71: :71:
原帖由 宮澤熹一 於 17-11-2009 11:50 PM 發表
咁就算改左啦?
成架黑魔車,連十字型徽章都無改,仲要隻藍色又唔啱,我極其量以為係黑魔4人眾藍色果部車咋.隻藍色改深d啦,仲有seat位都改少少就合格啦.依家只可以稱為搵架車頂替,唔可以稱為改造囉,希望咁講無hur ...

呵呵,你既然講得出就預咗,所以沒乜hurt唔hurt的....再者,正如你所講,HK有改呢類東西的地方,我都有買開,根本就唔需要再為改造而煩惱;所以今次都是玩票性质,自己開心下,當齊車罷,公開只為分享.
至于星星的問題,我唔剷走是因為覺得本身部車寡咗d,所以就費事搞.seat位個人覺得沒乜好改,所以都沒搞任何嘢.最後就是色的問題,受限于相機,基本沒一张相影得出部嘢的色,實物是帶紫色的變色傚果,同樣地劇中的車亦是如此,唔信可以睇返套戲,所以佢唔是藍色的.
最最後當然多謝意見,畢竟有意見下次就可以在某方面改進,本人尚是新手,多謝大師提點