Toysdaily 玩具日報

Robot 魂 - VF-25F (多圖)

Good!
support.:71:
本來都好有興趣.... 但係近排d魂robot好似炒味多左....
所以都係睇定d先....

點解個bra咁大架
呢隻真係出得正 應該幾好玩:^

但係裝左 super pack 就有左一種 離o西罩 o既感覺:50:

聽日出旺角買
:71: 呂兄Good!
:72: 胸部非法僭建,好難頂!
price is drop dd la:36:
:77: :77: :77: :77: :77:
I finally know why u havent go to SDF-1 yesterday night la !!
:71:
thanky you for the report!! Will have a look this weekend!
玩過朋友2隻、VF-25F 唔裝甲都ok, 裝咗胸部位大小小、枝鎗太幼 、:54:

婦人机有d 膠感、:54: 麻麻。  興趣不大唔入。

始終原祖Macross 先正, F 唔係我杯tea...
:77: Thx for your quick report!

原帖由 呂品器 於 13-11-2009 01:07 AM 發表
Macross Frontier 終於有件好玩具!

DX外型唔得、模型唔適合把玩;VF100個人覺得OK,但好多人覺得佢條條fing。

除左模型個人覺得Bandai有出過力之外,DX同VF100可以話有d欺場。呢隻Robot,我覺得算係一個交代: ...

就憑呂兄此句, 不枉矣! :79:
外型的確幾好,可以做到飛身插的確係賣點之一!
原帖由 BlackAce 於 13-11-2009 01:25 AM 發表

同 VF-100 比較 ROBOT 魂 SIZE 係咪差不多?

VF100s 大1個碼
原帖由 kelvin2004 於 13-11-2009 07:53 PM 發表

VF100s 大1個碼

:64: Thx brother ! :77:
日本減到2040円乍:69:
原帖由 taken 於 13-11-2009 08:17 PM 發表
日本減到2040円乍:69:

剛剛出渣 wor,  咁快減?? :44: