Toysdaily 玩具日報

[詢問][求助]有關SIC的透明複眼

想問一下大家
SIC的透明複眼是上色的,還是本身是用有色透明件呢?
例如我想將SIC40的AGITO的透明紅複眼改為透明黃
可否洗油再上?
如果不可以,又可以怎樣做?
THX A LOT:sad:

頭像被屏蔽
原帖由 hkshit 於 11-11-2009 06:20 PM 發表

:57:
http://www.twcomics.com/forum/j-i-e-ioz-d-ju-e-d-iiozi-e-toys-remodifications-96/26005-i-oej-siczs-i-zoe-j-i.html

我也找不到v-color溶劑, 最後是上銀色底算數~:42:

OH THX
在香港很難找到v-color溶劑?
頭像被屏蔽
原帖由 hkshit 於 11-11-2009 09:54 PM 發表

好少見人提起. v-color的油是塗軟膠用的.

網上見到有人話灣仔鴻X模型有... 唔肯定嫁.

而且溶劑好似最少100ml... http://c22225860.xwing.com.tw/catalog/front/bin/ptlist.phtml?Category=IRISAWA (台幣) ...

咦,我都問到呢個資料喎,諗住呢幾日搵日去睇下,搵到話你知

買到了