Toysdaily 玩具日報

查看: 9768|回復: 10

打winning eleven 2010永遠都是欠一些運呢

次次都係輸在一些運氣上 -_-
不知道有沒有人都是玩winning eleven 2010呢??
一齊交流一下呀
fire4092003@yahoo.com.hk
我玩ML聯賽用曼聯馬捷達場場有品入.....依家入球榜排第一
有玩呀!:71:
唔知係咪好耐冇買過新we(對上一隻都係we9),整體上都唔錯既,尤其是樣同動作都好細緻:58:
不過今集速度感好快,快得較關,好多時球員一掂波都未黎得切反應,已經有一兩個人埋黎逼:30:
單機玩都尚算唔錯,因為未抄save所以未開的ML,不過今集大改,希望唔會令我失望喇!:67:
至於online方面,可能多數同日本既玩家玩,玩左五六場,都幾順下,係按掣方面有一秒delate(足以錯過好多機會,有時都真係幾煩....:angry: )不過online玩差唔多,如果遲下有改善就更好喇!:$
同埋係咪我唔識搵,我唔見有十二碼比賽既?練習又唔同真正射十二碼既角度,想練下都唔得.....:31: 今集我完全唔識射十二碼...:42:

唔記得晌邊度睇過

話d制作/開發人員間接認左we2009 set左個野令到有一d賽果出人意外 (成日中柱, 無啦啦cpu自己鏟到人紅牌 +/or 12碼...etc)

有幾真就唔知喇, we2010有冇我都唔知

我玩完2009之後唔多想再買we

或者隔番一兩集先算
原帖由 sparda 於 9-11-2009 04:05 PM 發表
有玩呀!:71:
唔知係咪好耐冇買過新we(對上一隻都係we9),整體上都唔錯既,尤其是樣同動作都好細緻:58:
不過今集速度感好快,快得較關,好多時球員一掂波都未黎得切反應,已經有一兩個人埋黎逼:30:
單機玩都尚 ...

你是不是玩xbox360呀?
係的話就一齊交流下啦
我個入球榜排名比貝碧托夫超越左....依家踢到季中入左16球左右....馬捷達排第二
原帖由 機械人 於 10-11-2009 12:09 AM 發表

你是不是玩xbox360呀?
係的話就一齊交流下啦

我玩ps3架~:38:
最近新玩~
一齊玩的add我:Bee90124

係唔係無左睇能力果個5角形圖形??
無呢個表睇換人果時麻煩左好多..:unhappy:
原帖由 bee90124 於 25-12-2009 08:37 PM 發表
最近新玩~
一齊玩的add我:Bee90124

係唔係無左睇能力果個5角形圖形??
無呢個表睇換人果時麻煩左好多..:unhappy:

不嬲都有....不過你踢緊波禁途中既換人就冇睇既....禁陣容setting就有得睇
原帖由 歐比旺.肯諾比 於 25-12-2009 10:16 PM 發表

不嬲都有....不過你踢緊波禁途中既換人就冇睇既....禁陣容setting就有得睇

唔識按..點搞..
Lineup換人果度得位置睇..:(
我覺得同09無分別, 玩到嫌曬