Toysdaily 玩具日報

查看: 10624|回復: 9

把生命燃燒殆盡 只剩餘雪白的灰

矢吹丈 : 比賽終於完了嗎......很累.............

矢吹丈 : 啊?!力石.......為何你會這個時候出現........

矢吹丈 : 是來挑戰我這個世界冠軍嗎?哈哈.......

力石徹 : 哈哈~多年來都改不了狂妄自大的壞習慣嗎?丈!!

力石徹 : 不一會你便要向我跪哭求饒,因為我的拳是最強的!!

矢吹丈 : 是嗎~接招啦~~

矢吹丈 : 接我重拳~~~

矢吹丈 : 再來~~~

力石徹 : 力度不錯,可惜未到擊敗我的級數,還你一拳~~~

矢吹丈 : 可惡......拳快且重......這傢伙又進步了.......

矢吹丈 : 事到如今唯有改變戰略!!

矢吹丈 : 還記得這招嗎?來吧力石!!!!

力石徹 : 蠢才~我已看破這一招,不會再有效的!!!

矢吹丈 : 是嗎?待我把你的下顎打掉才說吧~~~

力石徹 : 哼~~~~蠢才~倒下吧~~~~~~
矢吹丈 : 後悔太遲啦~~~~~~倒下吧力石~~~~~~
二人 : 哈呀呀呀呀呀呀呀呀~~~~~~~~~~~~~~~

.....................................................................................................
.....................................................................................................

矢吹丈 : 啊?!原來是幻覺....哈哈...還以為可以跟那傢伙一決高下......

矢吹丈 : ............老朋友...相信我們很快便會見面...到時我們再以拳頭互相問好吧.....................

感謝觀看!!!

後記 : 收到呢對figure之後,多年前的熱血感動又返曬o黎,
始終覺得故事未完,可以o係矢吹死前一刻大造文章.........
原先諗住講下矢吹見到第二次戰力石的片段隱喻矢吹將死,
不過講返舊事又悶悶地,不如講下矢吹臨死一刻依然對戰的渴求,
幻想同力石再一次比賽,以真正實力擊倒力石,
有d故事未完,延續落去的感覺好似會比較有趣,
哈哈~希望同我一樣鍾意鐵拳浪子的你都會喜歡我呢個後編啦~~~

矢吹丈:71:
very good~~:71:

如果有包膠body仲正~~
原帖由 pabio 於 28-10-2009 06:54 PM 發表 矢吹丈:71:

x20
交叉捷擊拳:x :71:
原帖由 巴武藏 於 29-10-2009 10:57 PM 發表
交叉捷擊拳:x :71:

識貨:71: :71: :71:
好好的介紹
我都同你分享下 "灰" 吹丈 先,
如果 M 記出多隻新野 12 吋就好,
最好出多幾隻色, 有灰色更好

原帖由 布歐 於 31-10-2009 11:30 AM 發表 我都同你分享下 "灰" 吹丈 先,如果 M 記出多隻新野 12 吋就好, 最好出多幾隻色, 有灰色更好http://farm3.static.flickr.com/2469/4059 ...

出新版包埋膠就正!!
原帖由 自由之翼 於 31-10-2009 11:45 AM 發表

出新版包埋膠就正!!

我驚M 記D包膠野, 好易爛, 個身都係用硬膠好D, 北斗O個種body身再瘦D