Toysdaily 玩具日報

查看: 10849|回復: 24

playhouse USMC REGIMENTAL COMBAT TEAM (RCT)多圖

面相係瘦板Tom" Sizemore~
之前組裝工房多數出vest,同d軍裝..今次出boxset,
睇相質素幾好~~~
look nice~!!! is he available yet?
愈出愈好呢:D
picking mine up tomorrow
how much, u bought, ching?

回覆 4# 的文章

睇相有得同did同ss比~~期待師兄你d相呀~~
除左個頭 都有興趣
搵個頭套"笠"住佢個衰樣, 掂晒:x
原帖由 davychan88 於 14-10-2009 09:53 PM 發表
http://www.playhousehk.com/products/(2009-09)USMC%20REGIMENTAL%20COMBAT%20TEAM(RCT)(Item%20No%20PH008)/00.jpg
http://www.playhousehk.com/products/(2009-09)USMC%20REGIMENTAL%20COMBAT%20TEAM(RCT)(Item% ...

請問樓主, 依件 figure 幾銀 ?係邊樹有售 ?:D
最正係對鞋...個外型好靚....兼冇乜走樣.....

個Tom sizemore頭就唔多掂....仲要整個老虎狗嘅咀........:DD

我一直都想要個似樣嘅頭,去砌隻BLACK HAWK DOWN或者雷霆救兵..可惜未有一個岩心水..

多謝大大報料~~!:71:
原帖由 MAX 於 15-10-2009 02:47 PM 發表
最正係對鞋...個外型好靚....兼冇乜走樣.....
http://www.playhousehk.com/products/(2009-09)USMC%20REGIMENTAL%20COMBAT%20TEAM(RCT)(Item%20No%20PH008)/51.jpg
個Tom sizemore頭就唔多掂....仲要整個老虎狗 ...

佢個樣就咁睇係搞笑啲, 但佢戴咗帽同幅oakley之後好有型喎∼
秋生 去打仗 !?
正野:71: :71:
GOOD~~:71: :71:
呢隻野六魚多小小~網上有~

Tom sizemore係黑鷹同雷霆救兵真係好正既綠葉

我都等緊個似樣既頭~~

除左對鞋,把m10軍刀都做得幾正,~:71: