Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 323

超合金魂 GX-45A 真!Z衝擊系列巡禮••

精采百出的攝影  :71: 妙趣橫生的描述 :)
太多la~~~呢隻唔會入lu~~~:time:
:oh: 我路過……
但係……:time: 中左毒呀!!!
:( 萬能俠1號合金,GX49未入都已有7隻。
本來呢隻忍到下:o ,點知…323兄…您ga心機實在……:* 無白費!
請問有冇師兄知出面街萬能俠熱海...大約幾錢..感謝:64:
原帖由 323 於 8-10-2009 22:46 發表
Some大:$ 你有維護SHF大全套的使命啊!請保留彈藥,其他野交比我地啦!

小弟只係路過見到brother咁快就熱海入手,但無乜感覺,因為知brother一定即入,但驚見brother話some大有維護SHF大全套嘅使命,小弟突有衝動想踢爆……:58:
原帖由 七國咁亂 於 10-10-2009 12:56 AM 發表

小弟只係路過見到brother咁快就熱海入手,但無乜感覺,因為知brother一定即入,但驚見brother話some大有維護SHF大全套嘅使命,小弟突有衝動想踢爆……:58:
:p ...........踢爆我乜野嗟......
原帖由 323 於 10-10-2009 17:44 發表
:p ...........踢爆我乜野嗟......

Brother有維護好多系列大全套嘅使命:he:
老兄~~~~最尾個幾張超正:50: ,好 fit shf  :71: