Toysdaily 玩具日報

群雄 VF-1S (多圖)

早排見群雄趺哂價、哩隻又會唔會?但好似無乜鋪敢入:80:

群雄 VF-1S 外型比山口優勝多!但價錢高又無俾埋fast pack :53:   等於自殺

我想哩隻係最後的群雄動系列、之後無了
嘩!:71: 正呀!:71:
乜個包裝咁既?睇落隻野都唔錯咁喎。

:he: :he: :he:
我都唔係好明...  幾魚貨盒都冇個... :(
Thanks for Brother's report!  I definitely like your "...但係我個人會唔會繼續買呢...  又應該會。:(因為實在係幾好玩...".  Your style.:$
.

原帖由 Noctilux 於 6-10-2009 02:02 AM 發表
GOOD REVIEW~~ SUPOPORT~

我就覺得, 玩MACROSS, 唔識transform, 姐係少左2/3既樂趣, 所以冇諗過入手
山口式會買, 一來平, 二來佢既造型夠"超級系", 所以係呢兩方面overwrite冇得變型既缺點, 不過不失...

呢個新系列... 真係要好diehard先玩得起... 定位同出生時辰都唔太好...

X 2. :o

:shiny: :shiny: :71: :71: :52: :77:
:71: 十分詳盡介紹........:71: 謝分享:64:
早幾日見到出了,但一見價錢,呆了﹗可能之前無留意過群雄,成日以為佢同山口式差唔多價,但隻野個樣都幾ok,真係只有super 福卡 fans 先會買。

樓主的 collection 好正﹗
頭像被屏蔽
1/60會唔會仲貴?  :67:
之前見隻1-j  一見價錢即係爆粗!仲有實物比官相差好Q多!除非係跳樓價先會入

原帖由 vegeta 於 6-10-2009 10:31 AM 發表
早幾日見到出了,但一見價錢,呆了﹗可能之前無留意過群雄,成日以為佢同山口式差唔多價,但隻野個樣都幾ok,真係只有super 福卡 fans 先會買。

樓主的 collection 好正﹗
真係幾靚, 不過macross產品, 無論任何一個系列, 最終都會出連fast pack套裝, 所以都係等下先, 費事分開買:36:

山口與群雄1S少少意見:

山口式一舊水唔駛又有fast pack又高可動性, 不過如樓主所講, 波波關節太顯眼, 而且size實在太細, 講真同d盒旦差唔多size

以可動figure黎講, 群雄o既size真係啱晒心水, 同埋實淨少少, 起碼冇山口咁化學, 而且發展到呢代, 可動性及造型都越黎越好, 不過好似隻隻都爭咁d野咁, 例如戰國魔神冇跟背部5條光, 超獸機神冇翼冇炮等等

不喜勿插:77:
呢隻好貴呀 :60:
隻隻都爭咁d野咁, 例如戰國魔神冇跟背部5條光, 超獸機神冇翼冇炮等等................

無錯出埋D配件先得麻、到喉唔到肺咁、不過群雄應該唔再出、太貴!又出得麻麻。

仲俾Robot 魂睇住嚟打!
原帖由 F-14 於 6-10-2009 08:52 AM 發表
Thanks for Brother's report!  I definitely like your "...但係我個人會唔會繼續買呢...  又應該會。:(因為實在係幾好玩...".  Your style.:$

又要買又要鬧:(

This is me! :66:
原帖由 呂品器 於 6-10-2009 01:58 PM 發表

又要買又要鬧:(

This is me! :66:

:shy: We like it.  Without die hard fans, like CHing, we would not have so informative review/report for reference.:77: