Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gsd748

氣勢十足,玩得更累——獨眼武者VARDANT

好正啊!! :$:$:$

請問係 Volks 或者係 Megahouse 嘅作品??
:$ 呢隻正野... 不過對翼真係今人又愛又恨 :( ...... 先不說重量, 要摺埋攤開都要反轉再反轉再反轉再反轉..... :(  .....
原帖由 歪勾 於 5-10-2009 09:46 AM 發表
好正啊!! :$:$:$

請問係 Volks 或者係 Megahouse 嘅作品??

megahouse.... volks 好似未出vardant

果時我諗買megahouse 好定volks 好...... 都係因為megahouse 出哂2隻先揀megahouse......

不過megahouse o既linebarrels 就無o甘出色, 個面相令我諗起revoltech o既 arx8 :(
真係好有氣勢...正!:71:
图拍的真棒:71:
:71: :71:
等唔切啦...:50: :50: :50:
good photo:71:
型過主角好多~~~:handshake:
頭像被屏蔽
:71: :71: :71:
原帖由 riisdi 於 5-10-2009 10:51 AM 發表

megahouse.... volks 好似未出vardant

果時我諗買megahouse 好定volks 好...... 都係因為megahouse 出哂2隻先揀megahouse......

不過megahouse o既linebarrels 就無o甘出色, 個面相令我諗起revoltech o既  ...

VOLKS的NEXT系列公布過無背翼的灰模,但發售日未知,估計現在重心已經轉入DEMONBANE系列……不過VOLKS版的身材比例、細部涂裝真的好正!

原帖由 kaio7 於 5-10-2009 04:05 AM 發表

對香港同胞來說我們應該都算北方人。。:(

其實我是北京人……