Toysdaily 玩具日報

查看: 5537|回復: 14

1比150 鐵道娘痛櫃的魅力~~

小弟甚少響度分享既系列~
因為今次難得首次同另一最愛鐵道娘coverover
所以想介紹俾未接觸既師兄欣賞一下~

今次有分長櫃同短櫃~ 長櫃一盒一個 , 短櫃一盒兩個
不過要清楚知道~今次係唔連貨櫃車:80:
即係要用之前已出既第二彈同第三彈既拖頭系列至可以:67:

小弟鐘意Tomytec呢個系列係因為造功精緻~係一個十分有誠意既玩具
想知有幾"細"~"緻"~就俾你睇下~~

睇黎我要響屋企起多個十號貨櫃碼頭喇:67:

謝謝欣賞:64:

真係可以痛快一入:67:好正!
你咁搞, 我叫海關嫁!!!:53:

咁鬼毒, 仲唔係運毒?!?! 叫海關搭曬你D貨櫃番去, 比我檢閱!!!:58:
原帖由 Noctilux 於 3-10-2009 05:52 PM 發表
你咁搞, 我叫海關嫁!!!:53:

咁鬼毒, 仲唔係運毒?!?! 叫海關搭曬你D貨櫃番去, 比我檢閱!!!:58:

師兄~最毒既我都未post~
你睇過特別版係咩樣未:58: :58:
頭像被屏蔽
:71: 我唔知呢套咩唻∼
但的確好正∼好感動∼
原帖由 知行者 於 3-10-2009 06:12 PM 發表
:71: 我唔知呢套咩唻∼
但的確好正∼好感動∼

呢個系列係由Tomytec電車系列出黎既比例模型~
http://www.tomytec.co.jp/item/item_dio.html
所有既車 , 屋都係由1比150既比例做出黎~~:73:
貨櫃碼頭!!

:50: 師兄~你個貨櫃碼頭太強大喇:50: :50:
痛車我就聽得多, 估唔到仲會有痛貨櫃... :ice:
勁!! 十 卜 :71:
原帖由 密斯威爾 於 3-10-2009 05:56 PM 發表

師兄~最毒既我都未post~
你睇過特別版係咩樣未:58: :58:
想不到你也有買啊,我看過特別版是怎麼樣了,這裡有專區啊:handshake:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-16791-544-1.html

good job pal:71:
原帖由 明月 於 5-10-2009 12:57 AM 發表
想不到你也有買啊,我看過特別版是怎麼樣了,這裡有專區啊:handshake:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-16791-544-1.html

估唔到呢個系列有專區~~
得閒會過去坐坐交流下:73: