Toysdaily 玩具日報

查看: 8733|回復: 18

good smile 雷射標籤一問

請問good smile 的玩具[fate stay night]是不是有銀色的雷射標籤就一定是正版?
Thank you ~
仲有果個銀色的雷射標籤 是不是寫住:TM版權許諾証
fate stay night係電腦game黎wor
如果係Figure的話,有Type Moon張雷射標籤相信係真貨,at least我自己未見過有老翻又有雷射標籤

請問呢3隻有無出過假貨?
頭果兩隻仲有無得賣?
THZ~
第3隻有:58:
頭埋大頭怪嬰系列好多假野,小心:34:
Nendoroid Series果D差唔多隻隻都有老翻,只係唔係所有都響香港出現...
樓主買要小心D,就算係正版,早期D果批都唔係全部有雷射標籤,有D只係實色貼紙甚至完全冇貼紙,所以都要靠自己對眼。
但係只要有少少瑕疵你都可以當佢係老翻。一個Q版公仔賣成2百幾蚊仲有瑕疵係冇可能的。

千金難買心頭好,值唔值就你自己決定吧。
我自己未見過老翻雷射標籤,可信度有99.9%啦
請問而加HK有無Q版黑saber賣?
樓主以上三隻我都有,三隻都會有TM GE 雷射貼紙,第一同第二一定會貴,因為係WF06,07年會場限定版,第二隻如果係街見到好買,真係買少見少:o
Q版saber/黑saber的假貨有無d咩特徵,
我怕而加d假貨個盒係真,入面隻野係假.....
我自己隔住個盒好難見到d上色[個人意見] ,
謝謝各位~
原帖由 goodcry 於 4-10-2009 09:19 PM 發表
Q版saber/黑saber的假貨有無d咩特徵,
我怕而加d假貨個盒係真,入面隻野係假.....
我自己隔住個盒好難見到d上色[個人意見] ,
謝謝各位~

依二隻我到而家都未見過有假貨,其實nendoroid ge 假野來來去去都係death note, 涼宮等等,其假貨質量基本上你一眼就看到,所以好易分~:43:

其實呢隻有無假貨????:handshake: :handshake:
因為呢隻係我第一隻figure..3.5魚......
仲有...PSP隻saber胸像同白杯saber胸像有無出過假貨??
我勁驚買到假野.....:unhappy: :unhappy:
原帖由 goodcry 於 4-10-2009 10:41 PM 發表
?_ex=200x200
其實呢隻有無假貨????:handshake: :handshake:
因為呢隻係我第一隻figure..3.5魚......
仲有...PS ...

我買咁耐都無見過依隻有假野(個人意見)
如果想肯定可以睇下盒後有無TM 貼紙,有就9成9係正貨
:49:

大大呢2隻你知唔知有無假貨?
我呢2隻叫人幫我去日本買..:49: .
因為我自己覺得日本就不大機會係假,
自己唔識分真假:sad: ....

第1隻我無買開,答唔到你,第二隻我就有買,獅子SABER我從未見過有假,放心LA:73:
真係晤該你了~
成日都好擔心:no:
咁大大有無買Fate胸像呢:shiny: