Toysdaily 玩具日報

我最喜愛的 聖鬥士物品

:71:
話時話 [冥王哈迪斯 冥界篇(前/後章) & 極樂淨土篇] 特刊 好似冇乜消息...
Thx for sharing! All the items are in excellent condition and are very precious indeed. :handshake:
好想去你屋企參觀:shiny:
:shiny:
:handshake: 末展大大果然厲害...
:help: 我當年買唔到個鐘, 淨係得d襟章0乍...
原帖由 J子 於 1-10-2009 12:13 PM 發表
:65:大大太利害了,佩服佩服∼:64:  請問大大會不會買"魂"秋季展的的限定品~:64:

又係果d改少少顏色、貴又貴過人既所謂限定品.  要睇過實物至會決定.  :67:

原帖由 ppzhu 於 1-10-2009 02:17 PM 發表
我睇唔到图:79:   大大可以pm翻d图比我吗?

我已經post左d圖係我blog: http://hk.myblog.yahoo.com/danny_seiya.  歡迎前往參觀.  :love:

原帖由 阿天 於 1-10-2009 05:11 PM 發表
好想去你屋企參觀:shiny:

都係一般御宅族擺設, 未算入流呢.  :35:

原帖由 香港人 於 1-10-2009 05:34 PM 發表
:handshake: 末展大大果然厲害... :help: 我當年買唔到個鐘, 淨係得d襟章0乍...

小弟未算得上厲害, 係星矢谷, 我只係中學生, 極其量預科生.  個鐘依家要買到的確唔容易, 運氣、金錢缺一不可.

原帖由 Lau 於 1-10-2009 02:13 PM 發表
那刊於少年 Jump  的第一期聖鬥士星矢漫畫,真係很有紀念價值!
Jump Gold Selection 1 - 3 冊亦係珍藏品,擁有的一定要好好保存下去啊!
那黃金神話 300 Pieces 的砌圖,真係幾靚喎,不知現在可以到那裡買到呢 ...

少年Jump 的第一期聖鬥士星矢漫畫及Jump Gold Selection 1 - 3 冊, 真係聖鬥士書刊中的極品, 我十分珍惜呢!
那黃金神話 300 Pieces 的砌圖,可以到一般砌圖店碰碰運氣, 我見都仲有的.
相中海皇ROE的藍色頭髮是普通版的頭髮, 我覺得咁樣既海皇至係最靚既海皇.

太強啦...  個砌圖好令呀:handshake:
原帖由 馬仔 於 1-10-2009 01:29 PM 發表
我只有黃金傳說及黃金傳說完結篇紅白機帶, 前年去日本買既.

如樓主可以的話,我想要兩本攻略內容,可唔可以scan給我呀,謝謝
頭像被屏蔽
小弟最likely
"18) Mini Big Head Figure" 同 "20) 黃道十二宮 火時計 時鐘."
:handshake:

另外"4) Jump Gold Selection 1-3 冊" 小弟得第2冊
:help:
好多珍品呀...:handshake:
謝謝分享...:64:
感受到樓主對星矢的深深的愛!
原帖由 christofhk 於 2-10-2009 07:07 AM 發表
你的GAME,還可以玩嗎?:(
還是問,你有可以用的任天堂嗎?:shy:
現在真的還有可以用的任天堂嗎?:67:

要玩當然用ROM玩啦, 例如地鐵記念票、舊紙幣, 失效與否都唔會用一樣, 呢d都屬於收藏品, 連Game Boy、Wonder Swan我都有.