Toysdaily 玩具日報

90分之作!! Robot魂 ARX-7 Arbalest

原帖由 taken 於 25-9-2009 21:52 發表
當我第一次知道要介绍那個下Robot魂 ARX-7 Arbalest的時候,其實我是拒絕的!:ar:

因為我覺得……呀……你不能叫我介绍便馬上介绍,第一,我要試一下,我又不想說……你介紹完以後加了很多

...

D膠係咪很黑很亮很柔
Your report is very detail!  :71:

And can feel your passion in FMP!  :71:

Hope I can share mine in this Sunday.................. :55:
好似好正wo~......FMP好似出好小出周邊產品...e家又多一只...真系興奮∼∼

回覆 16# 的文章

D膠係很硬很滑很緊:he:    但無動" L ":p
我果隻大脾後面有"達"污漬 :Q
等下山口式先
睇完更加想快d入~~~:no:
頭像被屏蔽
我又入黎踩場...呀, 係撐場先岩 :he:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 26-9-2009 12:54 AM 發表
Your report is very detail!  :71:

And can feel your passion in FMP!  :71:

Hope I can share mine in this Sunday.................. :55:
多謝欣賞:)
原帖由 riisdi 於 26-9-2009 08:19 AM 發表
我果隻大脾後面有"達"污漬 :Q

油出界??
原帖由 koon008 於 26-9-2009 10:40 AM 發表
等下山口式先

唔好等啦, 買哂佢啦:shiny:
原帖由 vc06561 於 26-9-2009 09:25 PM 發表
我又入黎踩場...呀, 係撐場先岩 :he:

大家一齊踩旺個場去:!
頭像被屏蔽
原帖由 herrickwok 於 26-9-2009 09:55 PM 發表

大家一齊踩旺個場去:!

當然啦 :*
原帖由 herrickwok 於 26-9-2009 09:55 PM 發表
多謝欣賞:)

油出界??

唔係...... 似隻手有油抹左但未抹得乾淨 "hi" 埋去...... :unhappy:
另外, 2個lambda driver 肩甲花左...... 又係好似"hi" 到未抹乾淨o既天拿水o甘...... :oh:
原帖由 riisdi 於 27-9-2009 07:45 AM 發表

唔係...... 似隻手有油抹左但未抹得乾淨 "hi" 埋去...... :unhappy:
另外, 2個lambda driver 肩甲花左...... 又係好似"hi" 到未抹乾淨o既天拿水o甘...... :oh:
只能說...佢係d唔開盒就睇唔到ge位搞呢d野...要睇買果個好唔好彩...
原帖由 herrickwok 於 27-9-2009 05:25 PM 發表
只能說...佢係d唔開盒就睇唔到ge位搞呢d野...要睇買果個好唔好彩...

仲有好幾處甩油...... :53:

買左o甘耐robot 魂, 第一次預到o甘嚴重o既qc 問題...... 仲要係我最期待o既arx-7!!!!! 天啊~~~~:help:

其實買果時呢盒係最後一盒...... 以為d 人見個盒殘唔要...... 唔通d 人真係o甘勁?

如果遲d drop 過2魚, 考慮買多隻...... :*  各位要多多報料呀:77:
玩緊! 今次呢部真係出得唔錯! :)
原帖由 riisdi 於 28-9-2009 09:10 PM 發表

仲有好幾處甩油...... :53:

買左o甘耐robot 魂, 第一次預到o甘嚴重o既qc 問題...... 仲要係我最期待o既arx-7!!!!! 天啊~~~~:help:

其實買果時呢盒係最後一盒...... 以為d 人見個盒殘唔要...... 唔通d 人 ...
我買果陣都唔過2魚:p
遲D我估唔會再跌架啦:( 呢度又唱得咁"行", D人見到仲點會降價...